De Camera Inschakelen Op Een Samsung-laptop

Inhoudsopgave:

De Camera Inschakelen Op Een Samsung-laptop
De Camera Inschakelen Op Een Samsung-laptop

Video: De Camera Inschakelen Op Een Samsung-laptop

Video: De Camera Inschakelen Op Een Samsung-laptop
Video: How To FIX Camera NOT Working on Windows 10 Problem 2024, Mei
Anonim

Moderne mobiele computers zijn vaak uitgerust met ingebouwde webcamera's. De aanwezigheid van deze apparaten verhoogt de waarde van laptops aanzienlijk, omdat het lang niet altijd handig is om extra accessoires bij je te hebben.

De camera inschakelen op een Samsung-laptop
De camera inschakelen op een Samsung-laptop

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Om een stabiele werking van de webcamera te garanderen, moet u over een bepaald programma of bepaalde drivers beschikken. Dit geldt voor zowel draagbare apparaten als embedded analogen. Als u een mobiele computer van Samsung gebruikt, downloadt u de originele stuurprogrammaset.

Stap 2

Zet uw laptop aan, maak verbinding met internet en ga naar https://www.samsung.com/ru. Beweeg uw muis over het veld Ondersteuning en selecteer Downloads in het vervolgkeuzemenu.

Stap 3

Voer de naam van uw mobiele computermodel in het zoekveld in. Om mogelijke problemen te voorkomen, voert u het exacte model in, niet alleen de eerste tekens. Klik op de knop Zoeken. Nadat u naar de volgende pagina bent gegaan, opent u het submenu Downloads en selecteert u Drivers.

Stap 4

Zoek de stuurprogramma's voor het gewenste apparaat met behulp van de kolom Beschrijving. Controleer het besturingssysteem waarvoor de geselecteerde bestanden bedoeld zijn. Klik op het pictogram in de kolom "Bestand" en wacht tot de stuurprogramma's zijn geladen.

Stap 5

Open nu apparaatbeheer. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de webcamera en selecteer het item "Inschakelen". Herhaal deze procedure door het vak Stuurprogramma's bijwerken te selecteren.

Stap 6

Selecteer het item "Zoeken naar bestanden op deze computer". Selecteer de map met het gedownloade stuurprogrammaarchief. Nadat de bestanden zijn bijgewerkt, drukt u op de gewenste toetsencombinatie om de webcam in te schakelen.

Stap 7

Installeer het programma dat u gaat gebruiken om de camera-instellingen te wijzigen. Het kan een van de populaire instant messengers zijn of een ander geschikt hulpprogramma. Controleer of het apparaat voor het vastleggen van afbeeldingen werkt.

Stap 8

Configureer de webcamparameters. Meestal moet u de helderheid, het contrast en de focus van het beeld aanpassen.

Aanbevolen: