Hoe De Ingebouwde Camera Op Een Laptop In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Ingebouwde Camera Op Een Laptop In Te Schakelen
Hoe De Ingebouwde Camera Op Een Laptop In Te Schakelen

Video: Hoe De Ingebouwde Camera Op Een Laptop In Te Schakelen

Video: Hoe De Ingebouwde Camera Op Een Laptop In Te Schakelen
Video: How To Use Laptop Built in Camera 2021 | How To Enable Laptop Camera? 2021 2024, April
Anonim

Tegenwoordig wint visuele communicatie via internet via een webcam aan populariteit. Er zijn al aardig wat laptopmodellen die een ingebouwde camera hebben. Maar sommige gebruikers hebben problemen bij het instellen van dit apparaat. Volg deze stappen om de ingebouwde camera op uw laptop in te schakelen.

Hoe de ingebouwde camera op een laptop in te schakelen
Hoe de ingebouwde camera op een laptop in te schakelen

instructies:

Stap 1

Voer vanuit het menu "Start" het programma in dat is ontworpen om de camera te bedienen. Het is meestal opgenomen in de softwarebundel van elke laptop met een ingebouwde camera.

Als zo'n programma niet bestaat, gebruik dan de cd die bij de laptop is geleverd.

Als de camera normaal werkt in dit programma, dan is deze correct geconfigureerd en zouden er geen problemen mee moeten zijn.

Stap 2

Op het toetsenbord van een laptop zit vaak een toets waarmee je de camera aan kunt zetten, dus kijk goed naar het toetsenbord. Gewoonlijk geeft hun pictogram het doel van de functietoetsen aan.

Als u de sleutel niet kunt vinden, raadpleegt u de documentatie die bij uw laptop is geleverd. Dergelijke documentatie is elektronisch beschikbaar op cd. U kunt de nodige informatie ook lezen op de website van de fabrikant.

Stap 3

Werk de camerastuurprogramma's bij, die ook op de cd staan. Als u een nieuwere versie nodig heeft, kunt u de website van de fabrikant gebruiken.

Stap 4

Misschien is de camera gewoon uitgeschakeld in het BIOS. Start het systeem en ga naar het BIOS, zoek de camera-instelling (meestal is er het woord Cam) en verander de waarde van Uitgeschakeld in Ingeschakeld. Start nu het systeem opnieuw, de camera zou moeten inschakelen. Als de camera na het uitvoeren van bovenstaande acties nog steeds aan stond, dan zit de behuizing hoogstwaarschijnlijk in de camera zelf, deze is defect. In dit geval moet u contact opnemen met het servicecentrum, waarschijnlijk moet de camera gewoon worden vervangen.

Aanbevolen: