De Ingebouwde Camera Van De Laptop Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Ingebouwde Camera Van De Laptop Inschakelen
De Ingebouwde Camera Van De Laptop Inschakelen

Video: De Ingebouwde Camera Van De Laptop Inschakelen

Video: De Ingebouwde Camera Van De Laptop Inschakelen
Video: hoe schakel je de webcam en de microfoon in 2024, Mei
Anonim

Moderne laptops zijn uitgerust met veel handige apparaten. Het is niet ongewoon om een mobiele computer te vinden met een ingebouwde webcamera. Zijn aanwezigheid maakt videoconferenties mogelijk zonder het gebruik van extra apparatuur.

De ingebouwde camera van de laptop inschakelen
De ingebouwde camera van de laptop inschakelen

Het is nodig

  • - stuurprogramma's voor de camera;
  • - een programma om met een webcamera te werken.

instructies:

Stap 1

Voordat je aan de slag gaat met je webcam, moet je dit apparaat goed configureren. Voor een stabiele werking van de camera zijn uiteraard bepaalde drivers nodig. Verbind uw mobiele computer met internet. Bezoek de ontwikkelaarssite voor deze notebook.

Stap 2

Open de downloadsectie en vul de meegeleverde tabel in. Voer de exacte naam van uw mobiele pc-model in. Dit voorkomt mogelijke fouten met betrekking tot het installeren van de verkeerde stuurprogrammaset.

Stap 3

Download de voorgestelde bestanden. Werk uw webcamstuurprogramma's bij. Gebruik hiervoor de functies in het menu Apparaatbeheer. Als de gedownloade bestanden in exe-indeling zijn, installeer ze dan zoals gewoonlijk.

Stap 4

Open de gebruikershandleiding van uw mobiele computer. Als u geen papieren exemplaar heeft, download dan de elektronische versie van de instructies van de site. Ontdek de sneltoets die nodig is om de webcam te activeren.

Stap 5

Installeer het programma om het video-opnameapparaat te configureren. Opgemerkt moet worden dat hiervoor niet alleen populaire instant messengers kunnen worden gebruikt. Als je het programma hebt gedownload van de officiële website van de ontwikkelaars, gebruik het dan om het apparaat in eerste instantie te configureren.

Stap 6

Activeer de webcam en start het geselecteerde programma. Evalueer de beeldkwaliteit die naar het scherm wordt verzonden. Configureer de camera-instellingen. Stel de gewenste helderheids- en contrastwaarden in.

Stap 7

Begin met het configureren van je microfoon. Als u een ingebouwde luidspreker gebruikt, is het logisch om de gevoeligheid ervan te verhogen. Open het bedieningspaneel. Selecteer het menu Hardware en geluiden.

Stap 8

Open het subitem "Audioapparaten beheren". Ga naar het tabblad "Communicatie", selecteer de gewenste microfoon en klik op de knop "Eigenschappen". Open in het nieuwe dialoogvenstermenu het tabblad Niveaus. Selecteer indien nodig de gevoeligheid van de microfoon en de versterking.

Aanbevolen: