Hoe Zet Je Je Laptop Uit?

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Je Laptop Uit?
Hoe Zet Je Je Laptop Uit?

Video: Hoe Zet Je Je Laptop Uit?

Video: Hoe Zet Je Je Laptop Uit?
Video: LAPTOP RESETTEN NAAR FABRIEKSINSTELLINGEN 2024, Mei
Anonim

Een laptop verschilt niet alleen van een stationaire computer door zijn uiterlijk, transportgemak en ingebouwde ononderbroken stroomvoorziening - hij kan op een andere manier worden uitgeschakeld dan een gewone computer!

Hoe zet je je laptop uit?
Hoe zet je je laptop uit?

instructies:

Stap 1

Nee, natuurlijk mag de laptop niet worden uitgeschakeld door simpelweg op de aan / uit-knop te drukken (hoewel dit in sommige gevallen helpt om het "bevriezen" op te vangen), maar het uitschakelen bij het sluiten van het deksel is eenvoudig. Daarnaast is het ook handig: klaar met werken - deksel dicht en laptop uit. En het is niet nodig om op de knop "Start" te klikken en de opdracht "Afsluiten" te selecteren.

Stap 2

Om het besturingssysteem te laten weten dat het moet afsluiten wanneer u het laptopdeksel sluit, moet u enkele aanpassingen maken. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer Personaliseren (Windows Vista en 7) of Eigenschappen (Windows XP). Klik in het dialoogvenster op het pictogram Screensaver (Windows Vista en 7) of ga naar het tabblad Screensaver (Windows XP). Klik op de actieve link "Energie-instellingen wijzigen", open het gedeelte "Actie bij het sluiten van het deksel" en stel de waarde "Afsluiten" in voor de modi "Op batterij" en "Aangesloten". Klik op "OK" om de wijzigingen door te voeren.

Stap 3

Bovendien kunt u hier een andere manier configureren om uw laptop uit te schakelen. Om niet te zoeken naar de knop "Afsluiten" in het menu "Start", kan de laptop worden uitgeschakeld door op de aan / uit-knop te drukken. Om dit te doen, stelt u de waarde Afsluiten in als de opdracht voor de actie wanneer de aan/uit-knop wordt ingedrukt. Klik OK. Nu kunt u uw laptop op een andere manier uitschakelen dan een gewone computer!

Aanbevolen: