Zet Banneradvertenties Uit

Inhoudsopgave:

Zet Banneradvertenties Uit
Zet Banneradvertenties Uit

Video: Zet Banneradvertenties Uit

Video: Zet Banneradvertenties Uit
Video: Danilo x Ünüvar 🔗 | Highlights Jong Ajax - MVV | Keuken Kampioen Divisie 2024, Mei
Anonim

Bepaalde soorten virussen kunnen het besturingssysteem ernstig beschadigen. Deze programma's bevatten verschillende reclamebanners die automatisch worden gelanceerd bij het inloggen.

Zet banneradvertenties uit
Zet banneradvertenties uit

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - systeemherstelschijven.

instructies:

Stap 1

Om dergelijke virussen snel uit te schakelen, zijn er speciale herstelschijven gemaakt. Als je Windows XP gebruikt, heb je verschillende verzamelingen programma's nodig, zoals Reanimator of LiveCD. Als de banner zichzelf liet zien bij het werken met Windows Vista of Seven, is het beter om de installatieschijf te gebruiken waarop de archieven van het opgegeven besturingssysteem zich bevinden.

Stap 2

Zet uw computer aan nadat u een geschikte dvd in het station hebt geplaatst. Druk op de F8-toets. Na een tijdje verschijnt er een venster met een lijst met opstartapparaten op het scherm. Selecteer de schijf die u gebruikt en druk op Enter.

Stap 3

Selecteer voor een LiveCD (Windows XP) het menu Systeemherstel en start het opgegeven proces. Als het virus zich manifesteert in nieuwere versies van Windows, wacht dan tot het venster verschijnt, dat het menu "Geavanceerde opties" bevat, en ga ernaartoe.

Stap 4

Ga naar Opstartherstel. Start dit proces door het systeem automatisch aanpassingen te laten maken aan de opstartbestanden.

Stap 5

Zoek de banner-uitschakelcode als u niet over de gewenste herstelschijven beschikt. In dit geval wordt aanbevolen om een mobiele telefoon of een andere pc met netwerktoegang te gebruiken.

Stap 6

Bezoek de bron https://support.kaspersky.com/viruses/deblocker. Voer het telefoonnummer in waarnaar de cybercriminelen aanbieden om geld over te maken en klik op de knop "Code ophalen".

Stap 7

Vervang de wachtwoorden die door het systeem zijn uitgegeven in de banner. Herhaal het beschreven algoritme met behulp van andere bekende bronnen, bijvoorbeeld https://www.drweb.com/unlocker/index of

Stap 8

Controleer uw systeem met een antivirusprogramma. Dit proces moet worden uitgevoerd, ongeacht hoe u de virusmodule hebt uitgeschakeld. Werk de antivirussoftwaredatabase bij om te voorkomen dat er een virusvenster verschijnt.

Aanbevolen: