Hoe Een Originele Cartridge Te Onderscheiden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Originele Cartridge Te Onderscheiden?
Hoe Een Originele Cartridge Te Onderscheiden?

Video: Hoe Een Originele Cartridge Te Onderscheiden?

Video: Hoe Een Originele Cartridge Te Onderscheiden?
Video: Huismerk VS Originele Cartridges - Wat zijn de verschillen? 2024, Mei
Anonim

Bij het kopen van een cartridge is er altijd de mogelijkheid om een nep te kopen. Het is moeilijk voor een gewone koper om zichzelf te beschermen tegen het kopen van vervalsingen, omdat zelfs de verkoper zich er misschien niet van bewust is dat er verschillende namaakcartridges in de voorraad zijn. Maar als u enkele kenmerken van de originele cartridge kent, zult u nooit een nep kopen!

Hoe een originele cartridge te onderscheiden?
Hoe een originele cartridge te onderscheiden?

Het is nodig

  • -schijnen;
  • -lus.

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste kenmerk van de originele cartridge is natuurlijk de aanwezigheid van een hologram. Het bevindt zich meestal op de afscheurtape van de doos. Het hologram moet tekst bevatten, die meestal langs de diameter van het hologram wordt weergegeven, maar ook in het midden.

Stap 2

Let vooral op de kleur van het hologram. Als de doos draait, moet deze van groen naar roodachtig veranderen. Het originele hologram bevat een speciale blauwe thermische strip, die transparant wordt bij verhitting. Dat wil zeggen, u kunt eenvoudig met uw vinger over het hologram wrijven en de kleur zou moeten veranderen. Een ander teken van originaliteit is het individuele nummer links van het logo. Als uw hologram minimaal 2 tekens heeft, bent u zeker van de originaliteit van de cartridge.

Stap 3

Het lotnummer staat vermeld op de doos en op de cartridge. Voor originele cartridges moeten deze nummers overeenkomen.

Stap 4

De instructies voor het gebruik van de cartridge moeten in de doos zitten of worden gelijmd met speciale tape. Als de instructie op PVA-lijm is geplakt, is het nep.

Stap 5

De doos moet worden afgesloten met een gelijkmatige strook lijm, d.w.z. geen gaten, vlekken of bochten. Bovendien mag de lijm niet op de scheurlijn komen. De originele doos moet de juiste geometrie hebben, zonder bochten of afschuiningen. Op de doos staat de productiedatum geperst. Als de datum is gestempeld, is het hoogstwaarschijnlijk nep. Cartridgeverpakkingen moeten verschillende labels bevatten en zijn meestal gemaakt van lichtgekleurd materiaal. Laserprinter cartridges zijn verpakt in mat polyethyleen.

Stap 6

De doos moet inscripties in het Russisch bevatten. Nepbedrijven maken cartridges niet alleen voor Rusland, daarom maken ze standaardinscripties in het Engels. Als uw doos geen Russische tekst heeft, is dit nep.

Aanbevolen: