Hoe De Computervoeding Aan Te Zetten?

Inhoudsopgave:

Hoe De Computervoeding Aan Te Zetten?
Hoe De Computervoeding Aan Te Zetten?

Video: Hoe De Computervoeding Aan Te Zetten?

Video: Hoe De Computervoeding Aan Te Zetten?
Video: PC voeding doorlussen 2024, Mei
Anonim

Het aanzetten van de voeding is een van die simpele taken die iedereen kan doen. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de kenmerken van het apparaat voor de normale werking.

Hoe de computervoeding aan te zetten?
Hoe de computervoeding aan te zetten?

Het is nodig

schroevendraaier

instructies:

Stap 1

Open de computerkap en plaats de voeding bovenop de achterkant van de computer. Zet de positie vast met de speciale bouten die bij het apparaat worden geleverd. Zorg ervoor dat de systeemeenheid stevig op zijn plaats wordt gehouden, aangezien het vallen van een dergelijk zwaar apparaat andere componenten kan beschadigen.

Stap 2

Sluit de stroomdraden aan op de overeenkomstige connector op het moederbord, die zich meestal in het midden bevindt. Steek de kabels in de schijfstations en sluit de draden van de aan/uit-knop en de koeler aan. Zorg ervoor dat de stroomdraden correct zijn aangesloten op het voorste onderpaneel van het moederbord, hiervoor kunt u het beste de speciale instructies voor uw model gebruiken. Let goed op de polariteit. Sluit de tweede koeler aan, als die er is in de computerconfiguratie.

Stap 3

Zoek op de achterkant van de voeding een speciale connector voor het aansluiten van het netsnoer. Sluit de draad zorgvuldig aan en steek de stekker in het stopcontact. Zoek de schakelaar, indien aanwezig in uw model van de voeding, en zet deze in de Aan-positie. Verwar het niet met een spanningsschakelaar, omdat dit uw computer volledig kan breken, om nog maar te zwijgen van de stroomvoorziening die doorbrandt en in de toekomst niet meer kan worden hersteld.

Stap 4

Zet uw computer aan. Als alles start en naar behoren werkt, sluit u het deksel van de systeemeenheid en zet u deze vast met speciale bouten. Als u om welke reden dan ook de stroomtoevoer moet loskoppelen, zet u eerst de computer uit, slaat u alle gegevens op en schakelt u deze vervolgens uit met de schakelaar of haalt u de stekker volledig uit het stopcontact door de stekker uit het stopcontact te halen. Koppel uw computer nooit los terwijl deze aan staat. Dit kan de voeding beschadigen.

Aanbevolen: