Hoe Inversie Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Inversie Te Verwijderen
Hoe Inversie Te Verwijderen

Video: Hoe Inversie Te Verwijderen

Video: Hoe Inversie Te Verwijderen
Video: Zes tips om zelf thuis oorsmeer te verwijderen 2024, Mei
Anonim

Muisinversie is een soort werkende staat wanneer deze "in omgekeerde richting" werkt. Dat wil zeggen, u beweegt de muis naar rechts en de cursor naar links, en vice versa. Het lijkt erop, waarom is dit nodig? Deze functie is zelfs erg handig voor liefhebbers van computerspelletjes en helpt linkshandige mensen bij het werken op een computer. Maar wat als inversie je in de weg zit? Het verwijderen ervan zal niet moeilijk zijn, u hoeft alleen de oorzaak van het optreden ervan te achterhalen.

Hoe inversie te verwijderen
Hoe inversie te verwijderen

instructies:

Stap 1

Ga naar de muisinstellingen. Er zal een controlepunt zijn voor muisinversie (inschakelen / uitschakelen). Druk op de inversie uit-knop. Op dezelfde manier kunt u inversie inschakelen door deze langs de X- en Y-as aan te passen (verplaats de bijbehorende schuifregelaars naar rechts). Muisinversie herfst is handig voor computerspellen, maar niet bij normaal gebruik.

Stap 2

Als zoiets niet is gevonden in het configuratiescherm in de muisinstellingen, klik dan op "Start", dan op "Uitvoeren" (of win + r) en voer daar regedit in. Zoek het HKEY_CURRENT_USERControl PanelMouse-pad en kijk naar de waarde SwapMouseButtons. Als er 1 is, verander dan de waarde in 0, dan zal er geen inversie zijn.

Stap 3

Als de inversie plotseling verscheen, draai het systeem dan terug (back-up) naar het moment dat er naar uw mening geen inversie was.

Stap 4

Probeer de muis te verwijderen via de manager. Ruim dan het register op met Ccleaner of iets sterkers. Start uw computer opnieuw op en sluit/installeer de muis opnieuw. Dan zou het helemaal opnieuw moeten werken en zonder enige inversie.

Stap 5

Download en installeer het stuurprogramma voor uw muis opnieuw. Het probleem kan ook in het eenvoudigste liggen - als u een draadloze muis heeft, kunnen de batterijen er gewoon in opraken, wat de correctheid van de werking beïnvloedde. In dit geval het optreden van een ongewenste inversie. Vervang de batterijen en test de controller.

Stap 6

Ga naar het startmenu / instellingen / configuratiescherm. Selecteer daar Muis en het tabblad "Knoppen". Het is goed mogelijk dat er een vinkje staat naast het item "voor linkshandigen". Als het er is, vink dan het vakje naast "rechtshandig" aan en de inversie zal verdwijnen (of omgekeerd, als je linkshandig bent). Sommige spellen hebben een speciale functie om inversie uit te schakelen. Ga naar het regelmenu-item en selecteer de knop Inversie → uitschakelen.

Aanbevolen: