Hoe Kies Je Een Microfoon Voor Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Microfoon Voor Je Computer
Hoe Kies Je Een Microfoon Voor Je Computer

Video: Hoe Kies Je Een Microfoon Voor Je Computer

Video: Hoe Kies Je Een Microfoon Voor Je Computer
Video: How To Connect an XLR Mic to Computer for Beginners 2024, Mei
Anonim

Voor het volledige gebruik van sommige computerprogramma's is een microfoon vereist. Deze apparaten hebben een aantal kenmerken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste computermicrofoon.

Hoe kies je een microfoon voor je computer
Hoe kies je een microfoon voor je computer

instructies:

Stap 1

Als u van plan bent de microfoon uitsluitend voor internetcommunicatie te gebruiken, schaf dan apparatuur aan die op een tafel of ander oppervlak kan worden geïnstalleerd. Deze apparaten hebben een relatief lage signaalontvangstkwaliteit. In de regel registreren ze alle externe geluiden, luchtfluctuaties tijdens het uitademen.

Stap 2

Kies voor veelvuldig gebruik een toestel met een speciale houder. Deze microfoons kunnen eenvoudig aan een halsband of stropdas worden gehangen. Wanneer u met dergelijke apparatuur werkt, hoeft u de positie niet constant aan te passen, waardoor u een stabiel signaalniveau kunt bereiken.

Stap 3

Kies een microfoon met externe ruisonderdrukking. Dergelijke apparaten "knippen" automatisch het statische signaal, waardoor de kwaliteit van de opname wordt verbeterd. Opgemerkt moet worden dat veel programma's die zijn ontworpen voor spraakcommunicatie ook een vergelijkbare functie hebben.

Stap 4

Besteed aandacht aan een ander type computermicrofoons - headsets. Ze zijn een symbiose van een interne oortelefoon en een audio-opnameapparaat. Door het gebruik ervan kunt u geen extra hoofdtelefoon kopen voor online communicatie.

Stap 5

Als u regelmatig spraakcommunicatieprogramma's gebruikt, koop dan een Bluetooth-headset. Met deze combinatie van volwaardige koptelefoon en microfoon kun je naar je favoriete muziek luisteren en chatten op internet zonder dat je in de buurt van je computer hoeft te zijn.

Stap 6

Als u zich richt op een draadloze headset, zorg er dan voor dat u de belangrijke kenmerken van dit apparaat ontdekt. Controleer eerst de maximaal toegestane afstand van de headset tot de adapter die in de computer is geïnstalleerd. Ten tweede, zorg ervoor dat de apparatuur het signaal zonder noemenswaardige vertragingen verzendt.

Hoe kies je een microfoon voor je computer
Hoe kies je een microfoon voor je computer

Stap 7

Houd er rekening mee dat zelfs desktopcomputermicrofoons de functies kunnen hebben die u wilt. Houd hier rekening mee bij het kiezen van uw audio-opnameapparaat.

Aanbevolen: