Hoe U Een Hoofdtelefoon En Microfoon Voor Uw Computer Kiest

Inhoudsopgave:

Hoe U Een Hoofdtelefoon En Microfoon Voor Uw Computer Kiest
Hoe U Een Hoofdtelefoon En Microfoon Voor Uw Computer Kiest

Video: Hoe U Een Hoofdtelefoon En Microfoon Voor Uw Computer Kiest

Video: Hoe U Een Hoofdtelefoon En Microfoon Voor Uw Computer Kiest
Video: Problemen met de microfoon en lijningang oplossen in Windows 8 2024, April
Anonim

Een groot aantal mensen gebruikt liever een koptelefoon om naar muziek op een computer te luisteren. In de winkelschappen vindt u een groot aantal modellen van deze goederen. Het is belangrijk om de juiste koptelefoon met microfoon te kunnen kiezen.

Hoe u een hoofdtelefoon en microfoon voor uw computer kiest
Hoe u een hoofdtelefoon en microfoon voor uw computer kiest

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst het doel van de aanschaf van een koptelefoon met microfoon. Als je van plan bent dit apparaat alleen te gebruiken voor communicatie of games, dan past bijna elke koptelefoon bij je. Het belangrijkste is dat ze comfortabel zijn en geen druk uitoefenen op je hoofd.

Stap 2

Als je een koptelefoon nodig hebt om te praten via Skype of soortgelijke toepassingen, koop dan een koptelefoon die bestaat uit één oortelefoon en microfoon.

Stap 3

Voor het luisteren naar muziek is het aan te raden om een koptelefoon met een hoge geluidskwaliteit aan te schaffen. Let op het frequentiebereik dat ze kunnen reproduceren. Idealiter moet het frequentiebereik binnen 12 Hz - 25 kHz liggen.

Stap 4

Let op de lengte van de draad. Sommige koptelefoons hebben dit gedeelte dat langer is dan 4 meter. Dit is erg handig bij gebruik van deze techniek in combinatie met een computer.

Stap 5

Onderzoek het uiterlijk van je koptelefoon. Hun positie moet in vier richtingen worden aangepast: de lengte van de douchekop veranderen en de luidsprekers draaien. Anders wordt het onhandig voor u om deze headset te gebruiken.

Stap 6

Bepaal de mobiliteit van de microfoon. Als de microfoon gemakkelijk van positie verandert, kunt u deze gemakkelijker aanpassen aan uw wensen. Maar tegelijkertijd loop je het risico dat deze houder losraakt, waardoor hij onbruikbaar wordt.

Stap 7

Koop geen draadloze koptelefoon als geluidskwaliteit belangrijk voor je is. In de regel hebben dergelijke apparaten een nogal mager frequentiebereik en een laag vermogen. Tegelijkertijd moet je constant de batterijen vervangen.

Stap 8

Laten we samenvatten. Computerkoptelefoons met microfoon moeten duurzaam zijn, een voldoende lange kabel hebben en gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de vorm van het hoofd. De kussens moeten zacht zijn om geen sterke druk uit te oefenen. Het geluid moet helder zijn, maar niet erg luid. Het is het beste om geen koptelefoon met externe speakers aan te schaffen, omdat deze veel onnodige ruis kunnen veroorzaken die anderen stoort.

Aanbevolen: