Hoe Een Mixer Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mixer Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Hoe Een Mixer Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Mixer Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Mixer Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Video: How To Connect A Mixer To A Laptop Or PC | Beringher Xenyx 802 | Audio Technica AT2020 Sound Test 2024, Mei
Anonim

Een mixer aansluiten op een laptop is geen gemakkelijke taak. Het is één ding om een draad op de twee connectoren aan te sluiten, een geschikte geluidskaart kiezen is iets anders, die je zeker tegenkomt als je doorgaat met muziek maken.

Hoe een mixer op een laptop aan te sluiten
Hoe een mixer op een laptop aan te sluiten

Het is nodig

een set draden om de mixer op een laptop aan te sluiten, aan één kant waarvan er een "jack" -stekker moet zijn

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u de juiste stuurprogramma's voor uw geluidskaart op uw laptop hebt geïnstalleerd. Werk ze indien nodig bij zodat ze correct werken, anders kunnen er problemen zijn met de mixeraansluiting. Zoek de audio-uitgangen op uw laptop, meestal gemarkeerd met een hoofdtelefoonpictogram.

Stap 2

Neem een jack-draad en sluit het ene uiteinde aan op de audio-uitgang van de geluidskaart van je laptop en het andere op de mixer. Het is het beste om een kabelversie te gebruiken waarbij de verbinding wordt gemaakt met behulp van twee draden die aan het andere uiteinde zijn aangesloten op één "jack".

Stap 3

Als je een draad hebt met aan de ene kant een jackplug en aan de andere kant een tulpstekker, sluit dan de eerste aan op de connector op de videokaart en de tweede op de overeenkomstige audio-ingangspoorten op de mixer. Zorg ervoor dat u het kleurenschema volgt voor het aansluiten van de draden. U kunt ook speciale adapters gebruiken die u bij radiowinkels in uw stad kunt kopen.

Stap 4

Koop een speciale externe geluidskaart voor je laptop als je het beste geluid uit je mengpaneel wilt halen. Bekijk hun assortiment op gespecialiseerde sites en bekijk beoordelingen van gebruikers die dit of dat model al hebben gekocht.

Aanbevolen: