Een Webcamera Aansluiten Op Een Tv

Inhoudsopgave:

Een Webcamera Aansluiten Op Een Tv
Een Webcamera Aansluiten Op Een Tv
Anonim

Het is onmogelijk om een gewone webcam met een USB-interface aan te sluiten op een tv met een analoog signaal, maar dit kan wel door de systeemeenheid als adapter te gebruiken. U kunt ook een ander webcammodel aanschaffen.

Een webcamera aansluiten op een tv
Een webcamera aansluiten op een tv

Het is nodig

  • - televisie;
  • -Webcam;
  • - computersysteemeenheid.

instructies:

Stap 1

Gebruik een webcammodel dat werkt met een analoog signaal. Deze worden verkocht in winkels voor huishoudelijke apparaten, verkooppunten voor radioproducten, enzovoort, maar u kunt ze het beste online bestellen. Dit is de enige manier om direct verbinding te maken. Zelfs als uw tv een USB-interface heeft, kunt u het camerastuurprogramma gewoon nergens installeren en wordt het niet door het systeem herkend. Er blijft ook de mogelijkheid om een personal computer als adapter te gebruiken. Bekijk hier welke aansluitingen beschikbaar zijn op uw tv en computervideocontroller - HDMI, VGA, DVI, SVideo, enzovoort.

Stap 2

Sluit de computer aan op de tv met speciale kabels en adapters. Pas indien mogelijk de resolutie zo aan dat u het scherm gemakkelijk als monitor kunt gebruiken. Sluit daarna je webcam met een verbindingskabel aan op de USB-poort van je computer.

Stap 3

Installeer het apparaatstuurprogramma vanaf de schijf die bij de aankoop is geleverd en pas de resolutie en andere parameters aan in een speciaal hulpprogramma of in het menu "Apparaten" in het configuratiescherm van de computer.

Stap 4

Plaats uw webcam zo dat wat u wilt zien binnen het gezichtsveld valt. Als de kabel niet voldoende is voor installatie, gebruik dan speciale USB-verlengsnoeren die in computerwinkels worden verkocht. Nu zijn er al tv's te koop met analogen van computerbesturingssystemen erop geïnstalleerd, maar zelfs zij ondersteunen het werken met webcams niet, omdat hun (camera's)gegevens oorspronkelijk bedoeld waren voor een ander platform en simpelweg niet door het systeem worden herkend, omdat waardoor de camera niet kan werken.

Aanbevolen: