De Webcamera Gebruiken

Inhoudsopgave:

De Webcamera Gebruiken
De Webcamera Gebruiken

Video: De Webcamera Gebruiken

Video: De Webcamera Gebruiken
Video: How to install webcam, UVC camera to windows 10, 8, 2024, April
Anonim

De webcam is best een interessant en multifunctioneel apparaat. Maar niet elke webcambezitter denkt serieus na over hoeveel handige functies er in dit prachtige apparaat verborgen zitten.

De webcamera gebruiken
De webcamera gebruiken

instructies:

Stap 1

Stuur foto's en video's naar e-mail met uw webcam of publiceer ze op internet. Webcamsoftware heeft meestal een ingebouwde functie voor het verzenden van berichten naar e-mail. Zo kun je vanuit je rustplaats iemand een video felicitatie of een kort verslagje sturen. Voor de videomailfunctie is het niet nodig om een film op een pc-schijf op te nemen, aangezien het bestand direct vanuit het geheugen van de camera wordt verzonden.

Stap 2

Webcam - videotelefoon! Gebruik uw webcam om uw communicatie te stroomlijnen. Veel mensen gebruiken hun webcam om videogesprekken te voeren of zelfs videoconferenties te houden. Het effect van "aanwezigheid" en live conversatie is gegarandeerd, zelfs als u zich in verschillende delen van de aarde bevindt. Het belangrijkste is dat de snelheid niet teleurstelt!

Stap 3

Een webcam kan uw scanner gedeeltelijk vervangen. Scan een tekening, tekst of foto met je webcam. Bovendien is de tekst verder te herkennen. Hiervoor heeft u geen internetverbinding nodig. Het is voldoende om een vlak oppervlak te vinden en voor goede verlichting te zorgen. Plaats het onderwerp in de aangegeven omstandigheden en druk op de juiste knop in de software die bij de eenvoudige camera is geleverd. Deze optie is vooral goed voor grote objecten die niet in een conventionele scanner passen.

Stap 4

De webcam is een spion. Stel uw webcam in om periodiek foto- of videobeelden naar een specifiek adres te sturen. U kunt deze visuele informatie ook opslaan op een medium of plaatsen op een site met automatische updates. Sommige webcams zijn uitgerust met bewegingssensoren, wat deze uitvinding ongetwijfeld een spionage-touch geeft. Dankzij het bewegingsdetectiesysteem is het mogelijk om "valse" activering van het apparaat te voorkomen met kleine veranderingen in het beeld (beweging van bladeren uit de wind). Experts merken op dat de toekomst toebehoort aan digitale bewakingsapparatuur. Tegenwoordig kan bijna iedereen die een webcam heeft gekocht zijn eigen observatie- of volgpunt instellen.

Aanbevolen: