Toetsenbordgeluid Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Toetsenbordgeluid Uitschakelen
Toetsenbordgeluid Uitschakelen

Video: Toetsenbordgeluid Uitschakelen

Video: Toetsenbordgeluid Uitschakelen
Video: 8 iPhone-instellingen die iedereen aan moet passen 2024, Mei
Anonim

Het uitschakelen van klikgeluiden op het toetsenbord verschilt van apparaat tot apparaat, hoewel het algemene gedrag grotendeels hetzelfde blijft. Toetsenbordgeluiden zijn standaard op alle mobiele apparaten en kunnen daarom door de gebruiker naar wens worden in- of uitgeschakeld.

Toetsenbordgeluid uitschakelen
Toetsenbordgeluid uitschakelen

instructies:

Stap 1

Om klikgeluiden van het iPhone-toetsenbord uit te schakelen, opent u het menu "Instellingen" op de hoofdpagina van uw mobiele apparaat en selecteert u het gedeelte "Geluiden". De laatste regel in de lijst met geluidsinstellingen is "Klikken op het toetsenbord". Verplaats de schakelaar naar de inactieve positie en wacht tot de kleur van de schakelaar verandert van blauw in grijs.

Stap 2

Druk op de volumetoets met het pijl-omlaagsymbool aan het uiteinde van het apparaat in de Samsung Wave-telefoon op basis van het Bada-platform om toetsgeluiden uit te schakelen. Wacht tot de volumeschuifregelaar op het scherm van het mobiele apparaat verschijnt en verplaats deze naar positie 0.

Stap 3

Open het hoofdmenu "Start" van de Samsung SGH-i900 WiTu (Omnia) telefoon en ga naar het item "Instellingen" om de instellingen voor de toetsenbordgeluiden te wijzigen. Vouw de link Geluiden en meldingen uit en schakel de regels Schermtikken en Apparaatknoppen uit.

Stap 4

Het algemene principe van het uitschakelen van toetsenbordgeluiden voor smartphones met Windows Mobile is om het item Instellingen in het hoofdmenu Start te gebruiken. Afhankelijk van het model van het apparaat kunnen sommige items verschillende namen hebben, maar het principe verandert niet. Ga naar het gedeelte persoonlijke instellingen en vouw de link "Telefoon" uit. Selecteer "Toetsenbord" en pas het selectievakje in de regel "Uitgeschakeld" toe.

Stap 5

Vouw bij de meeste Nokia-telefoonmodellen het gedeelte Instellingen uit en vouw de koppeling Signalen uit. Verplaats vervolgens de volumeschuifregelaar naar 0.

Stap 6

Sommige LG-telefoonmodellen vereisen een andere aanpak. Daarin moet u het hoofdmenu van het apparaat bellen en vervolgens naar het gedeelte "Profielen" gaan. Vouw de link "Algemeen" in de geopende profielcatalogus uit en selecteer de opdracht "Configureren". Stel het toetsenbordvolume in op 0 in de toetsvolumepositie.

Aanbevolen: