Hoe Bluetooth Op Een Laptop Te Activeren

Inhoudsopgave:

Hoe Bluetooth Op Een Laptop Te Activeren
Hoe Bluetooth Op Een Laptop Te Activeren

Video: Hoe Bluetooth Op Een Laptop Te Activeren

Video: Hoe Bluetooth Op Een Laptop Te Activeren
Video: How to turn on Bluetooth Settings for Windows 10 2024, Mei
Anonim

Bluetooth is een moderne draadloze technologie waarmee u verschillende gegevens over een afstand kunt verzenden. In dit opzicht is bluetooth ook in veel laptops geïntegreerd, echter treden er vaak activeringsproblemen op.

Hoe bluetooth op een laptop te activeren
Hoe bluetooth op een laptop te activeren

Het is nodig

  • - notitieboekje;
  • - Bluetooth;
  • - chauffeurs.

instructies:

Stap 1

Om bluetooth op een laptop te activeren, moet je eerst de aanwezigheid ervan controleren. Zoals de praktijk laat zien, zijn niet veel laptops uitgerust met deze technologie. Ga naar Apparaatbeheer op uw computer en kijk of er een vermelding van dit apparaat is. Als zoiets niet bestaat, moet je kijken naar de fysieke aanwezigheid. Onderzoek de laptop voor een pictogram dat Bluetooh aangeeft. Als er zoiets niet is, kunnen we met het volste vertrouwen zeggen dat uw laptop niet over dergelijke technologie beschikt.

Stap 2

U kunt de USB-technologie van dit apparaat kopen. Je sluit het apparaat eenvoudig aan op je computer of laptop en zet gegevens over. Als je nog steeds een bluetooth op je computer hebt, maar deze wordt niet weergegeven in de systeemparameters en werkt helemaal niet, dan moet je de stuurprogramma's installeren. Meestal wordt dit soort software altijd in de winkel aangeboden bij de verkoop van laptops. Installeer alle benodigde stuurprogramma's en software om te werken.

Stap 3

Start vervolgens uw computer opnieuw op zodat alle gegevens zijn opgeslagen. Zodra de computer wordt ingeschakeld, probeert u de bluetooth in te schakelen. Op veel laptops wordt het ingeschakeld met behulp van sneltoetsen. Lees de instructies van uw laptop. Open vervolgens de software die de Bluetooth-technologie bestuurt. Probeer wat gegevens van uw computer naar uw telefoon over te zetten.

Stap 4

Als alles werkt, dan is bluetooth op je computer volledig geactiveerd. Nu kunt u verschillende gegevens over een afstand verzenden. Het is echter vermeldenswaard dat op dit moment draadloze wifi-technologie als meer ontwikkeld wordt beschouwd, waarmee u verschillende gegevens op een afstand van 50 meter kunt overbrengen.

Aanbevolen: