Hoe Windows 10 Pro Gratis Te Activeren Op Een Laptop

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 10 Pro Gratis Te Activeren Op Een Laptop
Hoe Windows 10 Pro Gratis Te Activeren Op Een Laptop

Video: Hoe Windows 10 Pro Gratis Te Activeren Op Een Laptop

Video: HOE KAN IK WINDOWS ACTIVEREN? | TechTime 2022, December
Anonim

Windows 10 pro is de versie van het besturingssysteem die door Microsoft voor de pc is gemaakt. Het belangrijkste verschil met andere versies is een grote voorkeur voor zakendoen, de aanwezigheid van handige programma's en interface.

Hoe Windows 10 Pro gratis te activeren op een laptop
Hoe Windows 10 Pro gratis te activeren op een laptop

Werken zonder activering

De gratis proefversie van Windows 10 pro wordt aan de gebruiker gegeven voor een periode van 30 dagen. De volledige functionaliteit kan gedurende deze tijd zonder problemen worden gebruikt. Na afloop van de periode vraagt ​​het systeem om activering. Er zullen enkele beperkingen en kunstmatig gecreëerde ongemakken zijn.

 1. Behang wordt regelmatig vervangen door zwart canvas. Het is mogelijk om uw favoriete foto opnieuw te installeren, maar bij de eerste keer opnieuw opstarten keert de zwarte achtergrond terug, en dit kan niet worden verholpen als het systeem niet is geactiveerd.

  Beeld
  Beeld
 2. Een herinnering in de linkerbenedenhoek van het bureaublad die niet kan worden geselecteerd, gewist of gesloten. Het wordt bovenop het scherm geplaatst en wordt pas verwijderd na aankoop van de gelicentieerde versie.

  Beeld
  Beeld
 3. Een paar uur na het werken aan niet-geactiveerde Windows, start het systeem onvrijwillig opnieuw op. Dit gaat gepaard met het verlies van niet-opgeslagen gegevens.

Winkelen in winkels

Om Windows 10 pro te activeren, moet u een licentiesleutel invoeren. Het kan worden gekocht in online winkels van elektronische en huishoudelijke apparaten voor 11 duizend roebel.

Beeld
Beeld

Na betaling op een beschikbare manier, moet u uw e-mailadres invoeren, waar de sleutel zal komen. Om het systeem te activeren, moet u met de rechtermuisknop op "Deze computer" klikken en naar het tabblad "Eigenschappen" gaan. In het geopende venster moet u op "Windows-activering" klikken.

Beeld
Beeld

Er wordt een blauw venster geopend waarin u de combinatie moet invoeren.

Beeld
Beeld

Gratis sleutels

Sommige sites publiceren gratis licentiesleutels voor verschillende versies van besturingssystemen, waaronder Windows 10 pro. Het kan worden gekopieerd en gebruikt als het niet eerder is ingevoerd.

Beeld
Beeld

Ze worden voornamelijk gepubliceerd na eventuele updates en worden zeer snel gedemonteerd, dus de methode is uiterst ineffectief.

Activator

Met programma's van derden kunt u het systeem gratis activeren. Een van de meest gebruikte is KMS Auto. Het is zeer eenvoudig in gebruik en geeft het gewenste resultaat. Je kunt het downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar.

Om het proces te starten, moet u op de knop "Windows activeren" klikken.

Beeld
Beeld

De operatie zelf duurt niet lang. De stadia kunnen worden gevolgd in het blauwe vak hieronder. Als het proces succesvol is, verschijnt de zin "Uw systeem is in een geactiveerde staat" op de laatste regel.

Beeld
Beeld

Om te controleren of het systeem daadwerkelijk is geactiveerd, moet u met de rechtermuisknop op "Deze computer" of "Deze computer" klikken en vervolgens op "Eigenschappen" klikken. Hieronder vindt u een status over de status van het besturingssysteem. Als alles goed is gegaan, wordt in het venster 'Windows-activering voltooid' weergegeven.

Beeld
Beeld

Populair per onderwerp