Hoe U Uw Browser Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Browser Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Browser Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Browser Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Browser Kunt Achterhalen
Video: De broncode van je website bekijken in je browser bekijken | leerzaam 2024, Mei
Anonim

Bij sommige sites op internet kunt u alleen volledig werken in bepaalde browsers - programma's met behulp waarvan webpagina's worden geopend en bekeken. Na een mislukte poging om toegang te krijgen tot de inhoud van de site, wordt de gebruiker aangeraden om er vanuit een andere browser naartoe te gaan. Maar hoe kan iemand die onwetend is van computertermen en -namen bepalen welke browser hij heeft?

Hoe u uw browser kunt achterhalen
Hoe u uw browser kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

De tijd dat de meeste gebruikers toegang hadden tot internet via de Internet Explorer die vooraf in Windows is geïnstalleerd, is lang voorbij. Er zijn alternatieve en functionele Mozilla Firefox, Opera, Google Chrom, Safari en andere webbrowsers. Op veel moderne computers zijn zowel Internet Explorer als Google Chrome standaard geïnstalleerd, evenals andere browsers.

Stap 2

Je bent dus gewend om online te gaan door op een knop op het bureaublad of de taakbalk te drukken, en je hebt geen idee naar welk programma deze knop verwijst. Dit is niet moeilijk te achterhalen, omdat er niet zoveel opties zijn.

Stap 3

Als u voor toegang tot internet klikt op de knop met de letter "E" in het blauw, die is omgeven door een gele boog, dan is uw browser Internet Explorer (Internet Explorer). Als de knop een rode letter "O" is, gebruikt u de Opera-browser.

Stap 4

Als het pictogram een vos op de wereld weergeeft, is uw browser Mozilla Firefox (Mozilla Firefox of gewoon Mozilla). Als het pictogram de vorm heeft van een bal met een blauwe kern en een driekleurige cirkel van rode, gele en groene kleuren, ben je op internet met Google Chrome (Google Chrome). Welnu, als het pictogram de vorm van een kompas heeft, dan is uw internetviewer Safari (Safari).

Aanbevolen: