Hoe U Uw Asus-laptopmodel Kunt Achterhalen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Asus-laptopmodel Kunt Achterhalen
Hoe U Uw Asus-laptopmodel Kunt Achterhalen

Video: Hoe U Uw Asus-laptopmodel Kunt Achterhalen

Video: Hoe een modelnummer van de ASUS laptop te vinden 2022, December
Anonim

Het is vaak niet zo eenvoudig om het model van deze of gene laptop te achterhalen, omdat documenten, verpakkingen, kassabonnen verloren gaan. Er zijn echter andere manieren om de exacte modelnaam van uw apparaat te achterhalen.

Hoe u uw Asus-laptopmodel kunt achterhalen
Hoe u uw Asus-laptopmodel kunt achterhalen

instructies:

Stap 1

Zoek de verpakking van uw Asus-laptop en let op de productetikettering. Meestal zit er een sticker bij op de zijkant van de doos; de relevante informatie moet erop worden geschreven. Het is ook te vinden in de garantieservicedocumenten of het aankoopbewijs.

Stap 2

Draai de laptop om en controleer of er een sticker op de achterklep zit met informatie erover, meestal bevindt deze zich boven de licentiesticker van het besturingssysteem, als die er is. Het is ook handig om het batterijcompartiment te controleren. Heel vaak staat het model van het moederbord ook op dergelijke stickers.

Stap 3

Als er om de een of andere reden geen stickers meer op uw laptop zitten, kunt u de hardwareconfiguratie-informatie voor uw computer bekijken. Open hiervoor de systeemeigenschappen door met de rechtermuisknop op het vrije gedeelte van het menu "Deze computer" te klikken, er verschijnt een klein venster met verschillende tabbladen op uw scherm. Ga naar de naam Hardware.

Stap 4

Open apparaatbeheer door op de bijbehorende knop te klikken. Kijk naar de apparatuur die erin beschikbaar is, herschrijf de naam van het moederbord, de videoadapter, modellen van enkele andere apparaten die bij aankoop in de configuratie staan. Open het eerste tabblad en overschrijf de processorfrequentie en de hoeveelheid RAM.

Stap 5

Open een browser, voer in de zoekbalk de naam van de fabrikant van je laptop, de modelnaam van sommige apparaten en de parameters van de processor en RAM in. Probeer in de zoekresultaten de zoekresultaten te selecteren die u kunnen helpen bij het identificeren van uw specifieke model.

Stap 6

Probeer op de officiële Asus-website te kijken naar de laptopmodellen die te koop waren op het moment van aankoop, kies er zelf een uit, nadat u eerder de technische kenmerken in de eigenschappen van de computer hebt vergeleken.

Populair per onderwerp