Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Webcam Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Webcam Kunt Vinden
Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Webcam Kunt Vinden

Video: Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Webcam Kunt Vinden

Video: Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Webcam Kunt Vinden
Video: How to install webcam, UVC camera to windows 10, 8, 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is Skype een zeer populaire en veelgevraagde manier van communiceren via internet. Het is immers erg handig om je tegenstander niet alleen te horen, maar ook te zien. Bovendien hoeft u geen snel internet te hebben om via Skype te communiceren. Het belangrijkste kenmerk dat zou moeten zijn, is de webcam. Om de webcam goed te laten werken, hebt u stuurprogramma's nodig, zonder welke deze gewoon niet normaal zal functioneren.

Hoe u stuurprogramma's voor uw webcam kunt vinden
Hoe u stuurprogramma's voor uw webcam kunt vinden

Het is nodig

Windows-computer, webcam, Device Doctor, internettoegang

instructies:

Stap 1

Afhankelijk van het webcammodel kunnen stuurprogramma's worden meegeleverd. Als ze er niet zijn, zijn er andere manieren om stuurprogramma's te vinden. Het Windows-besturingssysteem heeft een zeer goede functionaliteit en een ingebouwde set stuurprogramma's. Windows installeert ze echter vaak automatisch voor veel apparaten.

Stap 2

Verbind het internet met uw computer. Het "Automatic Device Discovery"-systeem wordt geactiveerd. Als het aangesloten apparaat door het systeem wordt herkend, start de automatische installatie van stuurprogramma's voor dit apparaat. De installatie-informatie wordt weergegeven in de rechterhoek van de Windows-werkbalk. Na het voltooien van het installatieproces kan het nodig zijn het systeem opnieuw op te starten, waarna het apparaat klaar is voor gebruik.

Stap 3

Als het systeem de stuurprogramma's voor uw webcam niet automatisch kon installeren, moet u dit handmatig doen. Download en installeer Device Doctor op uw computer. Het programma detecteert het apparaat automatisch en installeert er stuurprogramma's voor. Voer het uit nadat u uw webcam op uw computer hebt aangesloten. Selecteer in het hoofdmenu van het programma de opdracht "Computerscan". Na het scannen geeft het venster de apparaten weer waarvoor u stuurprogramma's moet installeren of bijwerken.

Stap 4

Onder hen zal een webcam zijn die op de computer is aangesloten. Selecteer het in de lijst met apparaten. Aan de rechterkant staat de opdracht "Update", klik erop met de muis. Het programma zoekt automatisch op internet naar beschikbare stuurprogramma's. Vervolgens wordt u gevraagd om de nieuwste driver voor dit apparaat te installeren. Akkoord, waarna het automatisch wordt gedownload en geïnstalleerd. Na het opnieuw opstarten van de computer wordt het apparaat herkend en is het klaar voor gebruik. U kunt uw webcamstuurprogramma op precies dezelfde manier bijwerken.

Aanbevolen: