Hoe Stuurprogramma's Voor Ati Radeon Hd Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Voor Ati Radeon Hd Te Vinden
Hoe Stuurprogramma's Voor Ati Radeon Hd Te Vinden

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Ati Radeon Hd Te Vinden

Video: Hoe Stuurprogramma's Voor Ati Radeon Hd Te Vinden
Video: How to install a legacy ATI (AMD) Radeon driver on Windows 10 2024, April
Anonim

Voor de stabiele werking van de meeste videoadapters is een speciaal programma vereist. Het is vooral belangrijk om stuurprogramma's te installeren voor videochips die zijn geïntegreerd in het moederbord of de centrale processor.

Hoe stuurprogramma's voor ati Radeon hd te vinden
Hoe stuurprogramma's voor ati Radeon hd te vinden

Noodzakelijk

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Begin met het identificeren van de exacte naam van de videoadapter die in uw mobiele of desktopcomputer wordt gebruikt. Open uw pc-behuizing en kijk naar uw grafische kaartmodel. Als u een laptop gebruikt, gaat u naar de website van de fabrikant van de mobiele computer en vindt u het model van de videoadapter.

Stap 2

Open de officiële AMD-website. Beweeg uw cursor over het veld Drivers zoeken. Selecteer na het openen van de tabel de eerste kolom. Navigeer naar Desktop (Notebook) Graphics wanneer u een desktop (mobiele) computer gebruikt.

Stap 3

Selecteer in de volgende kolom een productlijn. In uw geval moet u het item Radeon HD-serie specificeren. Selecteer in de derde kolom het model van de videokaart, waarbij u zich alleen richt op het eerste cijfer, bijvoorbeeld Radeon 6XXX.

Stap 4

Klik nu op de knop Resultaat zoeken nadat u het momenteel geïnstalleerde besturingssysteem hebt opgegeven. Van de programma's die door de site worden aangeboden, heb je er maar één nodig - Catalyst Software Suite. Klik op de knop Downloaden en wacht tot het bestand naar uw harde schijf is gedownload.

Stap 5

Voer nu het installatiebestand uit en volg de aanwijzingen van het stapsgewijze menu. Nadat de installatie van het programma is voltooid, start u uw computer opnieuw op.

Stap 6

Als je het model van de videoadapter niet zelf hebt kunnen bepalen, gebruik dan de optie voor automatisch aanpassen die door de makers van de site wordt aangeboden. Zorg ervoor dat u de eerste kolom invult en kiest voor een desktop of mobiele pc. Selecteer in de volgende paragraaf de optie Automatisch gedetecteerd en installeren.

Stap 7

Vervolgens wordt u gevraagd om AMD Driver Autodetect te downloaden en te installeren. Klik op de knop Downloaden en voer het bestand uit nadat het downloaden is voltooid. Klik in het startvenster van het programma op de knop "Download".

Stap 8

Het hulpprogramma downloadt automatisch de Catalyst Software Suite-toepassing die geschikt is voor uw grafische kaart. Installeer dit programma. Start je computer opnieuw op. Pas de werkingsmodus van de videoadapter aan.

Aanbevolen: