Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Laptop Kunt Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Laptop Kunt Vinden
Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Laptop Kunt Vinden

Video: Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Laptop Kunt Vinden

Video: Hoe U Stuurprogramma's Voor Uw Laptop Kunt Vinden
Video: internet verbinding problemen herstellen 2024, April
Anonim

Op elk laptopmodel kan andere hardware zijn geïnstalleerd. Dit maakt het vaak moeilijk voor apparaatgebruikers om stuurprogramma's te installeren, vooral als de schijf met de benodigde software verloren is gegaan. Om de vereiste bestanden te vinden, kunt u de officiële websites van laptopontwikkelaars of andere bronnen van derden gebruiken.

Hoe u stuurprogramma's voor uw laptop kunt vinden
Hoe u stuurprogramma's voor uw laptop kunt vinden

instructies:

Stap 1

Als u de schijf met stuurprogramma's die bij het apparaat in de kit had moeten horen, niet kunt vinden, gaat u naar de officiële website van de fabrikant. Doorgaans plaatsen de meeste grote leveranciers modelspecifieke stuurprogrammabestanden en stellen deze beschikbaar om te downloaden. Open in de site-interface het gedeelte technische ondersteuning, voer de naam van uw laptop in de zoekbalk in en kijk of de benodigde stuurprogramma's beschikbaar zijn. Download daarna de bestanden die je nodig hebt en installeer ze op de laptop volgens de instructies op het scherm.

Stap 2

Als het stuurprogramma niet is gevonden op de ondersteuningssite, gaat u naar de online winkel waar u het apparaat hebt gekocht. Grote winkels hebben in de regel hun eigen bron waarop ze een prijslijst en kopieën van stuurprogramma's plaatsen. Voer in het juiste gedeelte het model van uw laptop in en ga naar de bestanden die u nodig hebt.

Stap 3

Als u mislukte pogingen hebt om een schijfkopie te vinden, probeer dan de naam van uw laptop op internet te zoeken. Bezoek verschillende torrent-trackers en sites voor het delen van bestanden waar sommige gebruikers mogelijk een kopie van de schijfkopie voor uw apparaatmodel hebben gepost.

Stap 4

Controleer de specificatie van uw hardware die op uw computer is geïnstalleerd en download de stuurprogramma's afzonderlijk. Om een configuratie te zoeken, kunt u naar elke online winkel gaan die uw model verkoopt. Bestudeer zorgvuldig de parameters van de videokaart, processor. Geef de naam op van de netwerkkaart die in het apparaat is geïnstalleerd, voer vervolgens de verkregen gegevens één voor één in bij het zoeken en download de bijbehorende stuurprogrammabestanden van de websites van de fabrikanten van afzonderlijke componenten.

Stap 5

Om de hardwareconfiguratie te onderzoeken, kunt u ook hulpprogramma's gebruiken die helpen bij het identificeren van geïnstalleerde apparaten. Onder dergelijke programma's is het vermeldenswaard Everest, die in staat is om het meest complete rapport en namen van borden op een laptop weer te geven.

Aanbevolen: