Een 5.1-systeem Aansluiten

Inhoudsopgave:

Een 5.1-systeem Aansluiten
Een 5.1-systeem Aansluiten

Video: Een 5.1-systeem Aansluiten

Video: Een 5.1-systeem Aansluiten
Video: Auna, Areal 653 5.1 sound system 2024, Mei
Anonim

Vaak zijn er problemen met het aansluiten van audio- of videosystemen op een personal computer. Een van de meest voorkomende wordt beschouwd als een 5.1-systeem, omdat je veel moet spelen met systeeminstellingen.

Een 5.1-systeem aansluiten
Een 5.1-systeem aansluiten

Het is nodig

kabels naar het systeem 5.1

instructies:

Stap 1

Dit systeem bestaat uit vijf luidsprekers en een subwoofer. Dit alles wordt met speciale kabels op de computer aangesloten. Lees eerst de instructies die bij dit systeem worden geleverd. Sluit alle kabels aan op het systeem en plaats de luidsprekers in de hoeken van de kamer, en de subwoofer kan het beste naast de computer worden geplaatst, plaats hem gewoon op de grond, want hij zendt sterke geluidsgolven uit.

Stap 2

Vervolgens moet u het systeem op uw computer zo configureren dat alle luidsprekers hetzelfde werken. Zodra de kabel op de computer is aangesloten, verschijnt er een klein venster met daarin een kamer met vijf luidsprekers en een subwoofer. Dit is een visuele projectie van uw systeem. Klik op de knop Diagnose zodat het systeem automatisch een pieptoon genereert voor elke luidspreker. U moet configureren welke luidsprekers u in het midden en welke zijluidsprekers hebben.

Stap 3

Zoals de praktijk laat zien, duurt deze operatie minimaal 30 minuten. Als alle instellingen zijn gemaakt, probeer dan een speler te starten om muziek af te spelen. Loop naar elke speaker toe en luister hoe het geluid wordt afgespeeld. Als er geen geluid is, controleer dan de verbindingskabels, omdat ze mogelijk niet per ongeluk zijn aangesloten of losgekoppeld.

Stap 4

In de toekomst zal het systeem correct werken. Probeer alle draden onder het tapijt te verbergen, want je kunt ze per ongeluk vasthaken en breken, wat zal leiden tot schade aan de luidsprekers of het hele systeem als geheel. Deze verbindingsbewerkingen zijn identiek in bijna alle Windows-besturingssystemen, dus zelfs beginnende gebruikers van een personal computer zullen tijdens de installatie geen speciale problemen ondervinden.

Aanbevolen: