Een Toetsenbord Kiezen In

Inhoudsopgave:

Een Toetsenbord Kiezen In
Een Toetsenbord Kiezen In

Video: Een Toetsenbord Kiezen In

Video: Een Toetsenbord Kiezen In
Video: HOW TO PLAY PS4 USING KEYBOARD u0026 MOUSE! (Use Mouse and Keyboard on PS4!) "CONNECT KEYBOARD TO PS4!" 2024, April
Anonim

Bij het kopen van een computer besteden mensen vaak te weinig aandacht aan het toetsenbord en tevergeefs, omdat het comfort van het werken met een computer er ook van afhangt. U moet een toetsenbord kiezen en kopen, zodat u er later geen vervangingen voor hoeft te zoeken.

Een toetsenbord kiezen in 2017
Een toetsenbord kiezen in 2017

Tegenwoordig zijn er een groot aantal toetsenborden te koop in verschillende modellen, kleuren en vormen. Natuurlijk moet de keuze van het toetsenbord, net als al het andere, zo verantwoord mogelijk worden benaderd. Het hangt ervan af hoe gemakkelijk en comfortabel het voor de gebruiker zal zijn om met zijn personal computer te werken. Het belangrijkste verschil tussen de huidige toetsenbordmodellen is het type verbinding en het werken met een computer. Op de toonbank vind je zowel draadloze modellen als bekabelde. De uiteindelijke keuze blijft uiteraard bij de gebruiker.

Draadloze optie:

Draadloze toetsenborden hebben hun eigen voor- en nadelen. Hun belangrijkste voordeel is de afwezigheid van onnodige draden, waardoor ze best handig in gebruik zijn. Wat betreft de nadelen van dit type toetsenbord, deze zijn voornamelijk te wijten aan de kosten en onnodige kosten van het vervangen van de batterijen. Het is vermeldenswaard dat de overgrote meerderheid van dergelijke toetsenborden wordt geleverd met speciale programma's waarmee de gebruiker op tijd weet dat de batterij binnenkort leeg zal raken.

Er zijn verschillende soorten draadloze toetsenborden, dit zijn: radiofrequentie-, Bluetooth- en lasertoetsenborden. Tegenwoordig zijn toetsenborden die op een radiofrequentie werken bijzonder populair. Ze zijn gekozen omdat het bereik van dergelijke toetsenborden enkele tientallen meters bereikt. Wat betreft de modellen die via Bluetooth werken, is hun bereik over het algemeen beperkt tot 10 meter. De nadelen van modellen die via Bluetooth werken, zijn onder meer dat de batterij van dergelijke toetsenborden sneller leeg raakt.

Lasertoetsenborden zijn ook niet de beste keuze. Het punt is dat het tegen hun kosten best moeilijk is om ermee te werken op een goed verlichte plaats en in dit opzicht komen typefouten en verschillende soorten fouten vaak voor. De batterijlading van zo'n toetsenbord duurt niet langer dan een paar uur.

Toetsenborden met draad

Wat betreft het bekabelde toetsenbord, moet u eerst beslissen over de connector van het toekomstige toetsenbord. Het komt in twee soorten: PS / 2 en USB. Het is vermeldenswaard dat het het beste is om te kopen met een PS / 2-connector, omdat USB-connectoren meestal schaars zijn. Bij het kiezen van een toetsenbord moet je letten op de kleur van de letters op het toetsenbord, hun dichtheid, hoogte, het is ook belangrijk om op de toetsaanslagen te letten. Elke gebruiker kiest deze parameters voor zichzelf, omdat het voor hem handiger is.

Aanbevolen: