Een Muis Voor De Gamer. Hoe De Juiste Manipulator Te Kiezen?

Een Muis Voor De Gamer. Hoe De Juiste Manipulator Te Kiezen?
Een Muis Voor De Gamer. Hoe De Juiste Manipulator Te Kiezen?

Video: Een Muis Voor De Gamer. Hoe De Juiste Manipulator Te Kiezen?

Video: Een Muis Voor De Gamer. Hoe De Juiste Manipulator Te Kiezen?
Video: WELKE GAMING MUIS PAST BIJ JOU? 2024, April
Anonim

Voor elke gamer, of het nu een fervent MMO-fan is of een fan van shooters, is het erg belangrijk om een hoogwaardige, betrouwbare muis te kiezen met zeer nauwkeurige manipulatie.

Muizen klaar voor de strijd
Muizen klaar voor de strijd

Laser of optisch?

Veel bronnen beweren dat de lasermuis minder veeleisend is op het oppervlak waarop hij werkt. In de praktijk is dit voor een gamer geen belangrijke parameter, aangezien de overgrote meerderheid van de spelers gamematten gebruikt, die in de regel voldoen aan de eisen van zowel optische als lasermuizen. Spelers met meer ervaring geven in de regel de voorkeur aan optische muizen, uit gewoonte, ook aan reeds bepaalde, beproefde modellen.

Bedraad of draadloos?

Voor fans van shooters valt de mogelijkheid om voor een draadloze muis te kiezen direct weg, aangezien de minimale respons van het toestel belangrijk is. Voor een comfortabel spel van MMO's en strategieën kunnen draadloze oplossingen geschikt zijn voor een bovengemiddelde prijs, maar de bekabelde optie heeft nog steeds de voorkeur.

Prijs

Veel mensen denken dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van een apparaat recht evenredig is met de prijs. Dit is gedeeltelijk waar, maar bijna alle dure merkproducten zijn bijna onterecht te duur. Elke goedkope oplossing van relatief weinig bekende bedrijven zal de meeste spelers tevreden stellen. Een belangrijke factor is ook de specificiteit van het gebruik: veel gamers consumeren drankjes tijdens het spel en eten vaak tijdens lange raids en clanwars. In dit geval is het niet zo jammer om frisdrank of saus uit te smeren op een goedkoop apparaat. Ook kan de speler, nadat hij gokopwinding heeft ondergaan, het apparaat onderwerpen aan fysieke vervorming, waarmee ook rekening moet worden gehouden.

Al met al is een goedkope bedrade optische muis met een paar extra zijknoppen de beste keuze voor elke gamer.

Aanbevolen: