Hoeveel Kost Een Tablet?

Inhoudsopgave:

Hoeveel Kost Een Tablet?
Hoeveel Kost Een Tablet?

Video: Hoeveel Kost Een Tablet?

Video: Hoeveel Kost Een Tablet?
Video: Best Cheap Tablets in 2021|5 Best Budget Tablets 2024, April
Anonim

Moderne tablets verschillen in hun kenmerken, wat tot uiting komt in hun prijs. Het merk heeft ook invloed op de kosten van gadgets. Daarom is het de moeite waard om uit te zoeken hoeveel een tablet met de vereiste parameters kan kosten.

Hoeveel kost een tablet?
Hoeveel kost een tablet?

Tabletscherm

Bijna alle tablets op de Russische markt hebben aanraakschermen, waarvan de diameter 7 tot 11 inch kan zijn. Er zijn ook tablets met een groot scherm, maar dat zijn er maar heel weinig. De goedkoopste tablet wordt een gadget met een 7-inch display en een verouderde TFT-matrix.

De prijs van dergelijke apparaten varieert van 2.000 roebel, maar ze worden actief vervangen door tablets met een IPS-schermmatrix, die helderder en meer verzadigd van kleuren is. De prijs van een dergelijk apparaat zal ongeveer 1000 roebel meer zijn. Een toename van de schermdiameter met 1 inch betekent een stijging van de prijs van het apparaat met ongeveer 800-1200 roebel, waarbij de kenmerken gelijk zijn in andere parameters.

Apparaat vullen

Hoewel het scherm best een belangrijke factor is bij het bepalen van de prijs van een tablet, hangt minder dan een derde van de prijs van het toestel ervan af. Het volgende derde is de vulling: een processor, RAM, ingebouwde communicatieapparatuur, een camera, slots voor simkaarten en nog veel meer. Een eenvoudige tablet met een goed en helder scherm en eenvoudige vulling (1 processorkern, 1 GB RAM, GPS-navigatie en wifi) kost vanaf 3000 roebel.

De kosten zullen groeien afhankelijk van het aantal processorcores, de beschikbaarheid van 3G/4G-communicatie, de schermgrootte en de mogelijkheid om als een volwaardige computer te werken (aansluiten van een toetsenbord, muis, verwisselbare opslagmedia, enz.). De prijs kan meer dan tienduizenden roebel zijn.

Het is vermeldenswaard hier de ingebouwde camera in de tablet. Ongeacht in welke prijscategorie de tablet zich voor de consument bevindt, de kwaliteit van zijn foto's zal veel lager zijn dan die van de eenvoudigste "zeepschaal". Daarom moet u zich bij het kiezen van een tablet niet laten leiden door het aantal megapixels van de camera.

Fabrikant merk:

Ongeveer 20-30% van de kosten van een apparaat kan zijn merk zijn. Het merk bepaalt de kosten van marketing, productpromotie, maar ook de keuze van de leverancier van de apparaatvulling. Als het voor een persoon belangrijk is om een tablet van een bekend merk in zijn handen te hebben, moet hij klaar zijn voor extra kosten. Maar een kwaliteitsmerk betekent zowel hoogwaardige technische ondersteuning als goede garantieservice.

Populaire tablets zijn bijvoorbeeld apparaten onder de merken Samsung, HTC, Lenovo, ASUS en enkele anderen. Voor de portemonnee van de consument zullen apparaten onder het merk Lenovo het meest aantrekkelijk zijn, omdat deze apparaten met producten van hoge kwaliteit goedkoop zijn. De prijs van tablets van dit bedrijf varieert van 6000-7000 roebel.

De duurste en vlaggenschipapparaten zijn tablets onder de merken Samsung en Apple. Als de koper niet klaar is om afstand te doen van het bedrag van 10.000-15.000 roebel, heeft het geen zin om naar de tablets van deze merken te kijken.

Aanbevolen: