Hoeveel Kost Een PS3 In Rusland?

Hoeveel Kost Een PS3 In Rusland?
Hoeveel Kost Een PS3 In Rusland?

Video: Hoeveel Kost Een PS3 In Rusland?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: 10 игр на Playstation 3 которые стоит пройти 2023, Februari
Anonim

De PlayStation 3, of PS3, is Sony's derde console, de zevende generatie moderne gameconsoles. Wereldwijd zijn al meer dan 70 miljoen settopboxen verkocht en dit aantal blijft groeien. Vandaag zullen we het hebben over de kosten van deze eenheid.

Hoeveel kost een PS3 in Rusland?
Hoeveel kost een PS3 in Rusland?

Hoeveel kost de PlayStation 3 Slim?

Het prijsbereik is, net als bij de Xbox 360 en alle andere elektronica, groot. Nogmaals, ik herhaal dat het allemaal afhangt van de winkel, apparatuur en de beschikbaarheid van andere onderdelen. Sony PlayStation 3 Slim 160GB kan bijvoorbeeld worden gekocht van 9.390 tot 18.225 roebel. De grootte van de harde schijf is ook erg belangrijk, als je niet 160GB neemt, maar bijvoorbeeld al 250GB zal de prijs met een paar duizend stijgen. Het kan zijn dat je een "hard" nodig hebt met 500GB aan ruimte. Hier kunt u veilig nog een paar duizend roebel toevoegen.

Hoe je ook raadt, de gemiddelde prijs van de PlayStation 3 is nog steeds 13.490 roebel. Het is in deze configuratie dat de PS3 het vaakst wordt gebruikt. Voor deze console, zoals ik beschreef in het artikel met Kinect voor Xbox 360, kun je ook PS Move aanschaffen. Dit is zoiets als een kinekt, alleen moet je hem vasthouden. Trouwens! Vergeet ook de extra joysticks en exclusieve games voor de console niet.

Onder deze videogames, die exclusief voor de PlayStation 3 zijn uitgebracht, raad ik nieuwigheden aan als: The Last of Us, Beyond: Two Souls, Uncharted 3: Drake's Deception, Dust 514, Resistance 3, Gran Turismo 5, Gran Turismo 6, God of War: Ascension, Twisted Metal, Ace Combat Infinity, Rain en Ratchet & Clank: Into the Nexus. Dit zijn misschien wel de meest interessante exclusives die recentelijk zijn uitgebracht. Voor hen is het zeker de moeite waard om een ​​PS3 te kopen!

Populair per onderwerp