Hoeveel Kost De Goedkoopste Tablet?

Inhoudsopgave:

Hoeveel Kost De Goedkoopste Tablet?
Hoeveel Kost De Goedkoopste Tablet?

Video: Hoeveel Kost De Goedkoopste Tablet?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Head-to-head betaalbare tablets - Samsung in de schaduw van Lenovo 2023, Februari
Anonim

Tablet-pc's worden met de dag populairder. De enorme vraag ernaar, die de marktwetten bevestigt, geeft aanleiding tot een groot aantal aanbiedingen van verschillende fabrikanten. Bovendien, tot grote vreugde van de consument, daalt de prijs van dit product voorspelbaar. Nu is het tijd om de vraag te beantwoorden, welke tablet is vandaag de goedkoopste.

Hoeveel kost de goedkoopste tablet?
Hoeveel kost de goedkoopste tablet?

Algemeen marktoverzicht

Logica schrijft voor dat er in de eerste plaats moet worden gekeken naar de goedkoopste prijs van Chinese fabrikanten. En dat is het inderdaad. De goedkoopste tablet die momenteel op de markt verkrijgbaar is, is de Chinese iconBIT NetTAB SKY LE (NT-0704S). Gemiddeld kost dit product in Rusland 2.300 tot 2.600 roebel.

Het model heeft geen speciale toeters en bellen. In feite is dit twee jaar geleden een gewone tabletcomputer, waarvan de analogen toen werden verkocht voor 15.000 roebel.

7 inch HD-scherm met een resolutie van 1024 bij 600 pixels, dual-core ARM Cortex-A7 processor (kloksnelheid 1,2 GHz). GPU FullHD 1080p-decoder met ARM NEON. De tablet heeft een G-sensor en ondersteuning voor Wi-Fi 802.11b/g/n-netwerken (er wordt niets gezegd over 3G-ondersteuning). De hoeveelheid RAM lijkt misschien erg klein voor iemand - slechts 512 MB en ingebouwd flash-geheugen - 4 GB (hoewel je met behulp van microSD de tablet kunt voorzien van nog eens 32 GB).

Dergelijke kenmerken betekenen dat het onwaarschijnlijk is dat het spelen van modern fancy speelgoed op deze tablet werkt (ze zullen merkbaar langzamer worden), maar dit model is redelijk goed om op internet te surfen, naar muziek te luisteren, video's te bekijken, e-books te lezen en kantoorprogramma's te gebruiken.

Ook iconBIT NetTAB SKY LE heeft nog een paar voorzieningen: 2 ingebouwde camera's - de hoofdcamera met 2 Mp en de voorste met 0,3 Mp, de aanwezigheid van een USB-connector met OTG-technologie

Met OTG-technologie kunt u toetsenborden, muizen, flashkaarten en andere USB-apparaten aansluiten via een adapter.

Besturingssysteem Google Android 4.2 (Jelly Bean).

Hoeveel kost de goedkoopste merktablet?

Als je twijfelt aan de kwaliteit van een Chinese fabrikant en een goede merktablet wilt kopen, dan kun je de Amazon Kindle Fire aanraden. Momenteel kost deze tabletcomputer 2.600 tot 2.800 roebel - hij is ook vrij goedkoop, zelfs in vergelijking met zijn Chinese tegenhanger die hierboven is besproken.

De goedkoopste manier om Amazon Kindle Fire te kopen is van buitenlandse marktplaatsen Amazon of Ebay.

Op basis van de prijs kan worden aangenomen dat de Amazon Kindle Fire een vergelijkbaar doel heeft als de Chinezen. En zo is het. De tabletcomputer is een puur werkende. Een 7-inch HD-scherm met dezelfde resolutie van 1024 x 600 pixels, dezelfde Texas Instruments OMAP 4 dual-coreprocessor en dezelfde 512 MB RAM bevestigen dit.

Bovendien is de Amazon Kindle Fire nauw geïntegreerd met verschillende Amazon-services (wat misschien niet bijzonder relevant is voor Russen). De tablet ondersteunt multi-touch. Het ingebouwde geheugen is twee keer zo groot als 8 GB. Besturingssysteem - Google Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Populair per onderwerp