Hoe Kom Je Van Het Splash-virus Af?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Van Het Splash-virus Af?
Hoe Kom Je Van Het Splash-virus Af?

Video: Hoe Kom Je Van Het Splash-virus Af?

Video: Hoe Kom Je Van Het Splash-virus Af?
Video: Как выжить при взрыве гранаты? 2024, Mei
Anonim

Er is een categorie virusprogramma's die ervoor zorgen dat advertentievensters op het bureaublad verschijnen. Om van de beschreven module af te komen, is het niet alleen nodig om de banner zelf uit te schakelen, maar ook om de bijbehorende programma's te verwijderen.

Hoe kom je van het splash-virus af?
Hoe kom je van het splash-virus af?

instructies:

Stap 1

In de meeste gevallen kan de advertentiemodule eenvoudig worden uitgeschakeld via de veilige modus van Windows. Om het systeem met de vereiste parameters te starten, start u de computer opnieuw op door op de Reset-knop te drukken.

Stap 2

Selecteer het gewenste item nadat het menu met opstartopties is geopend. Als de advertentiemodule niet in de veilige modus wordt geopend, gaat u naar het configuratiescherm van uw computer. Open het menu Programma's toevoegen of verwijderen.

Stap 3

Vind alle hulpprogramma's met betrekking tot het uitvoeren van Java-toepassingen. Verwijder deze programma's. Verwijder de hulpprogramma's die verantwoordelijk zijn voor het starten van flash-programma's.

Stap 4

Maak verbinding met internet en ga naar www.freedrweb.com/cureit. Download het voorgestelde hulpprogramma volgens de instructies van het stapsgewijze menu.

Stap 5

Voer de gedownloade applicatie uit. Klik op de knop Scannen. Als het bijbehorende menu verschijnt, bevestigt u het verwijderen van de schadelijke bestanden.

Stap 6

Open nu de inhoud van de System32-map, die zich in de Windows-map zou moeten bevinden. Zoek naar bestanden met de * lib.dll-toets. Verwijder alle gevonden bestanden van dit formaat.

Stap 7

Start uw computer opnieuw op en selecteer Windows normaal opstarten. Als de advertentiemodule na het uitvoeren van alle beschreven manipulaties niet is verdwenen, gebruik dan een andere pc of mobiele telefoon om toegang te krijgen tot internet.

Stap 8

Open de webpagina's sms.kaspersky.com en www.drweb.com/xperf/unlocker. Voer informatie uit de tekst van de advertentiemodule in de vereiste velden in. Klik op de knop Code zoeken.

Stap 9

Voer de resulterende combinaties één voor één in het veld van de advertentiemodule in. Zorg ervoor dat u de zaak respecteert bij het invoeren van wachtwoorden. De banner wordt uitgeschakeld na het invoeren van het juiste wachtwoord. Volg daarna de stappen in stap drie tot en met zes terwijl u in de normale besturingssysteemmodus werkt.

Aanbevolen: