Hoe Kom Je Van Het Pop-upvenster Af

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Van Het Pop-upvenster Af
Hoe Kom Je Van Het Pop-upvenster Af

Video: Hoe Kom Je Van Het Pop-upvenster Af

Video: Hoe Kom Je Van Het Pop-upvenster Af
Video: How to GET RID of Pop Up Ads in Windows 10! (2020 Working!) 2024, Mei
Anonim

Terwijl u actief op internet surft, kunt u dergelijke bronnen op het netwerk tegenkomen, waarvan de pagina's vervelende pop-upvensters bevatten. Deze ramen zijn tijdrovend, omdat een dergelijk raam pas na enige tijd gesloten kan worden. Terwijl u door de pagina bladert, volgt dit venster u ook. Als gevolg hiervan blijft een interessante site voor u onontgonnen door het pop-upvenster. Meestal hebben veel sites meerdere vensters die moeilijk te sluiten zijn.

Hoe kom je van het pop-upvenster af
Hoe kom je van het pop-upvenster af

Noodzakelijk

Add-on voor de browser AdBlock Plus

instructies:

Stap 1

Als u nog steeds niet goed thuis bent in de mogelijkheden van uw browser, dan zult u zeker wachten op het verschijnen van een kruis in het pop-upvenster. Er is een alternatieve oplossing voor het bekijken van dergelijke internetpagina's - het installeren van een add-on voor uw browser. De krachtigste op dit moment is de AdBlock Plus-add-on. Het kan voor bijna elke browser worden geïnstalleerd, behalve Internet Explorer. De applicatie heeft een breed scala aan het verbergen van elk type advertentie dat verschijnt op de pagina die wordt geladen. In de filters van dit programma kunt u niet alleen advertenties toevoegen, maar ook een deel van de pagina dat u de volgende keer dat u deze pagina bezoekt niet zou willen zien. U kunt ook een specifieke site aan het filter toevoegen als u wilt voorkomen dat deze wordt weergegeven.

Stap 2

Voor Mozilla Firefox kan de AdBlock Plus-toepassing worden toegevoegd via de browser-add-onservice. Klik op het menu Extra, selecteer Add-ons. Selecteer in het geopende venster "Invoegtoepassingen downloaden", voer vervolgens AdBlock Plus in het zoekvak van de invoegtoepassing in en druk op Enter. Nadat de vereiste add-on is gevonden, klikt u op de knop "Toevoegen". Na het herstarten van de browser zal AdBlock Plus volledig werken en alle ongewenste vensters blokkeren.

Stap 3

Voor Google Chrome kan de AdBlock Plus-applicatie worden toegevoegd via de browserextensieservice. Klik op de "sleutel" (instellingen), selecteer "Extra" en vervolgens "Extensies". Selecteer in het geopende venster het item "Meer extensies", voer in het nieuwe venster AdBlock Plus in de zoekbalk voor extensies in, druk op Enter. Nadat de vereiste add-on is gevonden, klikt u op de knop "Toevoegen".

Stap 4

De add-on AdBlock Plus kan ook worden toegevoegd aan de Opera-browser. Experts raden af om dit te doen als je moeite hebt met een hoge paginaweergavesnelheid. De Opera-browser heeft zijn eigen analoog van deze add-on. Om een specifiek pop-upvenster te blokkeren, klikt u met de rechtermuisknop op het venster en selecteert u "Inhoud blokkeren". Deze pop-up zal u niet langer storen.

Aanbevolen: