Hoe Maak Je Een TNT-pistool In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een TNT-pistool In Minecraft
Hoe Maak Je Een TNT-pistool In Minecraft
Anonim

In het Minecraft-spel kun je bijna alle objecten maken die door mensen in het dagelijks leven worden gebruikt. Om oorlogen te voeren tegen agressieve mobs, heeft de speler een wapen nodig. Een kanon kan serieus helpen in de eindeloze strijd, en daarom zijn veel spelers geïnteresseerd in de vraag hoe je een kanon kunt maken in Minecraft.

Hoe maak je een TNT-pistool in Minecraft
Hoe maak je een TNT-pistool in Minecraft

instructies:

Stap 1

Wat je nodig hebt voor een pistool in Minecraft

Een kanon bouwen in Minecraft is een zeer moeilijke en verantwoordelijke klus. Daarom heb je naast materialen veel tijd en geduld nodig. Om een TNT-kanon te bouwen, moet je een muilkorf maken, een emmer water, repeaters, rood stof en een knop voorbereiden.

Stap 2

Hoe maak je een dynamietkanon in Minecraft

Zoek een vlak gebied om het kanon te bouwen. Houd er rekening mee dat het dynamietkanon niet van zijn plaats kan worden verplaatst en selecteer daarom onmiddellijk de locatie en richting die je nodig hebt voor beschietingen.

Beeld
Beeld

Stap 3

Neem obsidiaan en plaats een structuur van tien blokken lang op de gekozen plaats met een lege rij in het midden in de vorm van de letter T. Aan de ene kant van de snuit moet je een repeater plaatsen, en de andere is meer nodig voor schoonheid en symmetrie (in principe kun je zonder) … Voor de loop van het TNT-kanon kun je niet alleen obsidiaan gebruiken, maar ook andere massieve blokken.

Beeld
Beeld

Stap 4

Neem een emmer water en giet het in de resulterende structuur, voeg nog een blok obsidiaan toe bovenop de onderkant van de letter T. Nadat je nog twee blokken op het kanon hebt geplaatst, kun je de vorige verwijderen. Dit is nodig zodat u bij het installeren van de TNT-lading niet doorschiet en de waterstroom blokkeert. Als er water uit het kanon stroomt, stopt het met afkoelen en explodeert het.

Stap 5

Installeer repeaters op de structuur en verbind ze met rood stof, zet een knop. Twee repeaters moeten een maximale vertraging hebben, de andere twee een minimum.

Om een TNT-pistool in Minecraft met een andere vorm te maken, moet je experimenteren met het aantal en de vertraging van de repeaters, omdat het bereik van het projectiel afhangt van hun werk.

Stap 6

Om het kanon te laten vuren, heb je een TNT-lading nodig. Leg wat schijven in de sloot met water. Door op de knop te drukken, schiet je op je vijanden.

Stap 7

Hoe een TNT-pistool in Minecraft te verbeteren

Als het je is gelukt een dynamietkanon te maken, kun je ongetwijfeld meer geavanceerde wapens maken. Om een zelfladend pistool in Minecraft te bouwen, moet je zand en zuigers toevoegen aan een gewoon pistool.

Om een TNT-pistool in Minecraft te bouwen dat in je inventaris past, moet je de Balkon's Weapon-mod downloaden. Om het te maken, plaats je ijzer, hout, aansteker, steen voor kanonskogels en buskruit op een werkbank.

Aanbevolen: