Hoe Een Kingston USB-stick Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kingston USB-stick Te Repareren
Hoe Een Kingston USB-stick Te Repareren

Video: Hoe Een Kingston USB-stick Te Repareren

Video: Hoe Een Kingston USB-stick Te Repareren
Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2024, Mei
Anonim

Behandeling en herstel van flashdrives, inclusief Kingston, worden uitgevoerd met behulp van speciale hulpprogramma's. Normaal formatteren met behulp van het besturingssysteem helpt in dit geval niet. Afhankelijk van de hersteltaken zijn verschillende softwaretools vereist.

Hoe een Kingston USB-stick te repareren
Hoe een Kingston USB-stick te repareren

Het is nodig

computer met USB-aansluiting, internettoegang

instructies:

Stap 1

Om bestanden van een USB-flashstation te herstellen, gebruikt u het Flash Recovery Free-programma, dat volledig gratis wordt verspreid. Hiermee kunt u verwijderde bestanden, digitale afbeeldingen, video, audio en andere documenten herstellen. Installeer het programma op uw computer, plaats de flashdrive in de juiste sleuf. Voer het hulpprogramma uit en selecteer in de lijst die de USB-flashdrive opent waarvan u bestanden wilt herstellen. In de automatische modus analyseert het programma alle mogelijkheden om verloren informatie te herstellen. Wacht tot de volledige scan is voltooid. Selecteer vervolgens de bestanden die u wilt herstellen en geef het pad op om ze op te slaan. Nadat het herstelproces is voltooid, controleert u de bestanden.

Stap 2

De Kingston-flashdrive is uitgerust met een SK6211-microcontroller. Als het niet correct werkt, geeft het USB-station verschillende fouten. Schade aan het stuurprogramma van de microcontroller kan het gevolg zijn van een virusaanval. Voor softwarereparatie van een schijf die een fout genereert tijdens het opnameproces of helemaal niet toestaat om er informatie naar te schrijven, de hoeveelheid beschikbaar geheugen heeft gewijzigd, niet meer wordt gedetecteerd door het besturingssysteem, gebruikt u een ander gratis hulpprogramma Repair_v2.9.1.1. Zoek de link met de zoekmachine en download het programma. Verwijder alle werkende flashdrives uit de connectoren en plaats de beschadigde. Voer het programma uit. Wacht tot het einde van het formatteringsproces.

Stap 3

In gevallen waarin USB-flash werkt, maar een belangrijk bestand dat erop is opgeslagen, bijvoorbeeld *.doc of *.xls, is beschadigd, is hardwaregegevensherstel vereist. Tegelijkertijd wordt de flashdrive gedemonteerd, worden de geheugenchips afgesoldeerd, worden de gegevens in dumps gelezen met behulp van het software- en hardwarecomplex en worden fouten gecorrigeerd door ECC-correctie. Vervolgens worden de ontvangen dumps gedecodeerd, wordt het juiste afbeeldingsbestand gemaakt, wordt de container eruit gehaald en in een speciaal programma TrueCrypt gemount. Daarom, als de beschadigde gegevens belangrijk zijn voor de gebruiker, wordt het niet aanbevolen om deze zelf softwarematig te herstellen.

Aanbevolen: