Hoe Een USB-flashstation Te Repareren

Inhoudsopgave:

Hoe Een USB-flashstation Te Repareren
Hoe Een USB-flashstation Te Repareren

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Repareren

Video: Hoe Een USB-flashstation Te Repareren
Video: HOE USB STICK HERSTELLEN TOT VOLLEDIGE CAPACITEIT ?? 2024, Mei
Anonim

USB-flashdrive, of kortweg flashdrive, is een van de meest voorkomende items in computerwinkels. Tegenwoordig heeft bijna elke computergebruiker die bepaalde informatie van computer naar computer moet overbrengen, een draagbaar apparaat. Een USB-stick is hiervoor ideaal, daarom komen er constant nieuwe modellen van dit apparaat in de winkels. Als een flashdrive kapot gaat, is het niet nodig om een nieuwe te kopen. Een draagbaar apparaat repareren is niet zo moeilijk.

Hoe een USB-flashstation te repareren
Hoe een USB-flashstation te repareren

Noodzakelijk

Personal computer, USB-opslag

instructies:

Stap 1

Eerst moet je ervoor zorgen dat je flashdrive kapot is. Vaak creëren gewetenloze bedrijven veel vervalsingen die gewoon een paar weken na aankoop kapot gaan door oververhitting. Daarom moet u zeker weten of uw draagbare media fysiek of programmatisch kapot is.

Stap 2

Misschien start hij gewoon niet automatisch op. Om dit te controleren, moet u het commando diskmgmt.msc uitvoeren en dan wordt "schijfbeheer" geopend.

Stap 3

Uw apparaat zou onmiddellijk in dit venster moeten verschijnen, als het goed werkt. Als het daar is, wijs het dan gewoon een stationsletter toe. U kunt de schijf een naam geven met letters zoals A-Z. U kunt elke naam kiezen, aangezien de werking van de schijf hier op geen enkele manier van verandert.

Stap 4

Als er geen flashstation is, ligt het probleem waarschijnlijk in het apparaat zelf. Dit betekent dat u deze zorgvuldig zult moeten demonteren.

Stap 5

Het eerste dat u moet controleren, zijn de contacten. Ze kunnen losraken als gevolg van het onjuist loskoppelen van de USB-flashdrive van de computer. Wanneer u de flashdrive loskoppelt van de USB-connector, moet u op de snelkoppeling "Hardware veilig verwijderen" in de lade klikken. Selecteer vervolgens het draagbare apparaat en druk op de knop "Eject".

Stap 6

Zoek ook naar scheuren, schilfers, lossolderen en andere beschadigingen. Het is noodzakelijk om zorgvuldig te kijken naar de aanwezigheid van negatieve factoren van de geheugenchip. Als het beschadigd is, zijn de gegevens voor altijd verloren en kunnen ze niet worden geretourneerd.

Stap 7

Het repareren van een USB-flashstation is een zeer serieus en nauwgezet proces, dus als u niet zeker bent van de volledigheid van uw kennis op het gebied van microschakelingen, kunt u het beste contact opnemen met gekwalificeerde specialisten.

Aanbevolen: