Hoe Suikerriet Te Kweken In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Suikerriet Te Kweken In Minecraft
Hoe Suikerriet Te Kweken In Minecraft

Video: Hoe Suikerriet Te Kweken In Minecraft

Video: Hoe Suikerriet Te Kweken In Minecraft
Video: AUTOMATISCHE SUIKERRIET FARM || Tutorial 2024, Mei
Anonim

Suikerriet is een item dat het leven van je personage veel gemakkelijker zal maken in Minecraft. Het is alleen te vinden in dieren in het wild op blokken zand, gras of aarde. De maximale lengte van het suikerriet is 3 blokken, maar grotere planten spawnen wanneer ze willekeurig worden uitgezet.

Hoe suikerriet te kweken in Minecraft
Hoe suikerriet te kweken in Minecraft

instructies:

Stap 1

Eerst moet je natuurlijk riet vinden. Het groeit in de buurt van water in warme biomen, maar het is onwaarschijnlijk dat het in het noorden wordt gevonden. Ook in recente updates is de rietkleur begonnen te veranderen, afhankelijk van de regio. Heldergroen tot oranje. Voor het planten is minimaal één rietblok voldoende.

Stap 2

Ga naar het huis. Als er geen water in de buurt is, graaf dan je eigen water. Zelfs één blok diep en meerdere blokken in lengte en breedte is voldoende. Vul met water. Het is beter om eventuele stroom te verwijderen. Selecteer het suikerriet en klik met de rechtermuisknop op het blok naast het water.

Stap 3

In ongeveer anderhalve dag zal het riet zijn maximale lengte bereiken. Zoals in het geval van de cactus, waarbij het onderste blok wordt vernietigd, brokkelt de rest af. Zo kun je in het midden slaan, een deel van het riet verzamelen en de resterende blokken laten groeien.

Stap 4

Suikerriet kan worden gebruikt om suiker en papier te maken. Suiker kan op zijn beurt worden gebruikt om gekookte spinnenoog, cake en pompoentaart te maken. Van papier worden een raket, een boek en een kaart gemaakt. Al deze elementen maken het leven van het personage veel gemakkelijker.

Aanbevolen: