Hoe Een Laptop Te Vervoeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptop Te Vervoeren
Hoe Een Laptop Te Vervoeren

Video: Hoe Een Laptop Te Vervoeren

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: GoPro Hero 9: How to Transfer Photos u0026 Videos to Windows Computer / Laptop 2023, Januari-
Anonim

Ondanks het feit dat de laptop is gemaakt met als doel een constante metgezel van een zakenman te zijn, moeten bij het transport bepaalde voorzorgsmaatregelen worden genomen, zodat hij de eigenaar trouw blijft dienen.

Hoe een laptop te vervoeren
Hoe een laptop te vervoeren

instructies:

Stap 1

Koop een speciale tas of rugzak om je laptop mee te nemen. Wees niet verbaasd over hun kosten. De aanwezigheid van zo'n tas geeft geen 100% garantie op het uitsluiten van eventuele schade, maar daarin blijft je laptop uiteraard beter bewaard dan in een gewone rugzak of in een plastic tas.

Stap 2

Om er zeker van te zijn dat zo'n tas nodig is, onderzoekt u deze zorgvuldig in de winkel. Het heeft dikkere wanden met tussenlagen van schuim, evenals bevestigingsriemen om een ​​veilige pasvorm van de laptop tijdens transport te garanderen. Er zijn verschillende modellen van deze tassen. Onder hen vindt u waarschijnlijk degene die bij u past.

Stap 3

Plaats een speciale pad tussen het scherm en het toetsenbord van de laptop als je op een lange reis gaat. Hierdoor blijven beide elementen intact en wordt de laptop in perfecte staat vervoerd. Bij uw laptop hoort een gewatteerde pad, dus inspecteer alle componenten zorgvuldig bij de aankoop. Als deze pakking niet beschikbaar is, vraag er dan naar. Als je het ergens kwijt bent, gebruik dan een zachte doek.

Stap 4

Verwijder de laptopbatterij als u deze voor een lange tijd gaat verzenden. Let ook op de stroomadapter. Op zichzelf is het erg sterk, wat helaas niet gezegd kan worden over de afneembare onderdelen. Om je laptop goed te vervoeren, moet je de lichtnetadapter goed inpakken.

Stap 5

Koppel alle draden los zodat er alleen een monolithisch blok overblijft. Wikkel de draden zelf voorzichtig op zodat ze nergens klem komen te zitten. Als vocht gevoelig is voor vocht, stop je laptoptas dan in een plastic zak en wikkel deze in met ducttape. Dit beschermt uw laptop betrouwbaar tegen kortsluiting en schade die kan optreden als de contacten nat zijn.

Populair per onderwerp