Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Moederbord Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Moederbord Te Vinden
Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Moederbord Te Vinden

Video: Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Moederbord Te Vinden

Video: Hoe Een Stuurprogramma Voor Een Moederbord Te Vinden
Video: Uitleg over HP-software/drivers 2024, April
Anonim

De meeste pc-apparaten werken onmiddellijk na installatie van het Windows-besturingssysteem. Om de prestaties van bepaalde hardware te verbeteren en het stabiliteitsniveau van de werking ervan te verbeteren, is het noodzakelijk om de juiste stuurprogramma's te installeren.

Hoe een stuurprogramma voor een moederbord te vinden
Hoe een stuurprogramma voor een moederbord te vinden

Noodzakelijk

  • - Driver Pack-oplossing;
  • - toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Een van de meest complexe apparaten in een personal computer is het moederbord (systeembord). Deze apparatuur bevat een groot aantal elementen die synchroon moeten werken om de communicatie van andere apparaten te waarborgen. Werk uw moederbordstuurprogramma's onmiddellijk bij nadat u een nieuw exemplaar van Windows hebt geïnstalleerd.

Stap 2

Installeer het Speccy-programma en noteer het moederbordmodel. Als u geen software van derden wilt gebruiken, opent u de behuizing van de systeemeenheid. Zoek de naam van het bordmodel op het apparaat zelf.

Stap 3

Start een internetbrowser en ga naar de website van de moederbordontwikkelaar. Selecteer de categorie "Downloads" of "Drivers". Om het proces te versnellen, voert u gewoon de naam van het bord in de zoekbalk op de site in en drukt u op Enter.

Stap 4

Download software voor het moederbord van uw computer. Hoogstwaarschijnlijk zullen de gedownloade bestanden worden gepresenteerd als een zelfuitpakkend archief in exe-indeling. Voer dit archief uit en installeer de vereiste stuurprogramma's.

Stap 5

Als u geen geschikte toepassing hebt gevonden, download en installeer dan het Driver Pack Solution-programma. Open de map waarin u de applicatie hebt geïnstalleerd. Zoek het bestand DPS-drv.exe en voer het uit.

Stap 6

Open na het laden van het hoofdmenu van het programma het tabblad "Drivers". Vouw de categorie Updates uit. Schakel de selectievakjes in voor de apparaten waarvoor nieuwe stuurprogramma's worden geïnstalleerd. Als u niet zeker bent van uw keuze, klikt u op de knop Alles bijwerken.

Stap 7

Wacht tot er een back-up is gemaakt van het systeemherstelcontrolepunt. Daarna start automatisch de procedure voor het installeren van drivers en applicaties.

Stap 8

Start uw computer opnieuw op wanneer alle vereiste stuurprogramma's met succes zijn geïnstalleerd. Open het menu Apparaatbeheer. Zorg ervoor dat alle apparatuur goed werkt.

Aanbevolen: