Hoe Stem Te Knippen In Sound Forge

Inhoudsopgave:

Hoe Stem Te Knippen In Sound Forge
Hoe Stem Te Knippen In Sound Forge

Video: Hoe Stem Te Knippen In Sound Forge

Video: Hoe Stem Te Knippen In Sound Forge
Video: Sony Sound Forge Pro 10: базовое руководство 2024, Mei
Anonim

Stemmen uit afgewerkte audio verwijderen is moeilijk, zelfs met de beste software. De beste manier om stem te verwijderen, is door Sound Forge te gebruiken, waarmee u betere eindopnamen kunt maken dan met andere software.

Hoe stem te knippen in Sound Forge
Hoe stem te knippen in Sound Forge

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Sound Forge-programma.

instructies:

Stap 1

Download Sound Forge-software van de officiële site van de Sony-ontwikkelaar. Dit is een van de weinige programma's met de beste instellingen voor het bewerken van audio-opnames. Het programma is betaald, dus voordat u het gebruikt, moet u de procedure doorlopen voor het verkrijgen van een licentiesleutel die toegang tot het menu opent. Wees uiterst voorzichtig bij het betalen van een softwareproduct met een bankkaart, gebruik het virtuele toetsenbord op het scherm en een antivirusprogramma met een netwerkscanfunctie.

Stap 2

Na het voltooien van de installatie en registratie van het Sound Forge-programma, start het, indien nodig, installeer de crack. Gebruik het menu "Bestand" om een nummer of andere audio-opname toe te voegen waarin u een stem moet knippen. Ga naar het menu Proces en open de Channel Converter. Selecteer de voorinstelling Stereo naar stereo - Vocal Cut (verwijder centrummateriaal) en bevestig de handeling.

Stap 3

Het resultaat van de verwerking is in dit geval volledig afhankelijk van het originele bestand. Als de stem eerder is opgenomen met stereoverbreding, zullen de echo's hoogstwaarschijnlijk in het uiteindelijke bestand te horen zijn. Het werkingsprincipe van deze methode is gebaseerd op het verwijderen van het centrale deel van de stereopanning, dus de kwaliteit van de opname kan uiteindelijk niet de beste blijken te zijn. De resulterende achtergrondtracks zijn waarschijnlijk niet geschikt voor professioneel gebruik; ze zijn eerder relevant voor repetities of thuisgebruik.

Stap 4

Bepaal, afhankelijk van het doel van de achtergrondtrack, of Sound Forge geschikt voor u is, aangezien het niet gratis is en de kwaliteit van de resulterende opname vaak lager is dan verwacht. Het is het beste om alternatieve programma's te kiezen als u naast het verwijderen van de stem geen andere functies van deze software meer zult gebruiken.

Aanbevolen: