Hoe De Educatieve Versie In AutoCAD Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Educatieve Versie In AutoCAD Te Verwijderen
Hoe De Educatieve Versie In AutoCAD Te Verwijderen

Video: Hoe De Educatieve Versie In AutoCAD Te Verwijderen

Video: Hoe De Educatieve Versie In AutoCAD Te Verwijderen
Video: produced by an autodesk student version حل مشكلة Auto Cad 2020 2024, Mei
Anonim

Om AutoCAD populair te maken, distribueert de ontwikkelaar, het bedrijf AutoDESK, gratis educatieve versies van AutoCAD voor studenten. Tekeningen die erin zijn gemaakt, worden geleverd met een trainingsstempel: wanneer ze worden verzonden om af te drukken, verschijnt het opschrift "Gemaakt door de trainingsversie van het AutoDESK-product" langs de omtrek van het vel. Als u elementen uit zo'n dwg-bestand kopieert naar tekeningen die zijn gemaakt in een gelicentieerd programma, dan zal deze onaangename toevoeging erin verschijnen. Er zijn verschillende manieren om de trainingsversie in AutoCAD te verwijderen.

Hoe de educatieve versie in AutoCAD te verwijderen
Hoe de educatieve versie in AutoCAD te verwijderen

instructies:

Stap 1

Methode één: Open het dwg-bestand in de volledige gelicentieerde versie van AutoCAD. Het programma zal u zeker waarschuwen dat er een stempel van de trainingsversie is gevonden. Antwoord tweemaal "Ja" op de vraag "Doorgaan?" en download de tekening. Sla het daarna op in het dxf-formaat van een eerdere versie van AutoCAD en sluit de originele tekening zonder op te slaan. Open het dxf-bestand en sla het opnieuw op in het dwg-formaat van de huidige versie van het programma. In sommige gevallen kunt u met deze eenvoudige handeling de trainingsstempel verwijderen. Dergelijke overbesparing veroorzaakt echter vaak problemen met lettertypen, of het dxf-bestand is beschadigd en kan niet worden geopend.

Stap 2

Methode twee: Gebruik een van de zelfstandige programma's die dwg-bestanden converteren zonder tussenkomst van AutoCAD. Download bijvoorbeeld de Any DWG DXF Converter-software. Het is shareware, zonder registratie kunt u niet meer dan 3 bestanden tegelijk converteren, maar voor uw doeleinden is dit voldoende. Voeg het bestand met het stempel van de educatieve versie toe aan de lijst met bestanden en converteer het zonder de dwg-extensie en de AutoCAD-versie te wijzigen (met andere woorden, voer de resave-bewerking uit). Het poststempel wordt verwijderd. Wanneer u een bestand downloadt, meldt AutoCAD u dat de tekening is opgeslagen door een programma van derden zonder licentie van AutoDESK. Om te voorkomen dat het opnieuw verschijnt, vinkt u het vakje "Altijd dwg-bestanden openen ongeacht de oorsprong" aan.

Stap 3

Methode drie: Veel gebruikers zetten dwg-bestanden liever niet om, omdat de informatie vaak verloren gaat of vervormd raakt. Bovendien is de educatieve AutoCAD behoorlijk functioneel en ontstaan alle problemen tijdens het afdrukken. Daarom, als je een programma hebt voor het converteren van dwg-bestanden naar pdf (bijvoorbeeld het universele doPDF-printerstuurprogramma voor pdf-bestanden) en een soort pdf-editor (bijvoorbeeld Infix PDF Editor), dan is er een andere manier om van de educatieve versie stempel. Laad de tekening in AutoCAD, verzend om af te drukken en selecteer doPDF in de lijst met printers. Open het resulterende pdf-bestand met een editor, verwijder onnodige labels en sla op. Deze optie is ook handig in het geval dat de klant geen AutoCAD heeft en op de een of andere manier dwg naar pdf moet converteren. Als u echter een proefversie van PDF Editor hebt geïnstalleerd, wordt automatisch de juiste stempel aan uw tekening toegevoegd.

Aanbevolen: