Hoe Te Voorkomen Dat Windows Vertraagt

Inhoudsopgave:

Hoe Te Voorkomen Dat Windows Vertraagt
Hoe Te Voorkomen Dat Windows Vertraagt

Video: Hoe Te Voorkomen Dat Windows Vertraagt

Video: Hoe Te Voorkomen Dat Windows Vertraagt
Video: How to Format computer and laptop | Window 7 , 8, 10 Format ? Computer format kaise kare in hindi 2024, Mei
Anonim

Om het Windows-besturingssysteem soepel te laten werken, moet u de hele tijd een reeks eenvoudige stappen volgen. Sommigen van hen zijn niet alleen in staat om systeemfouten te herstellen, maar ook om de prestaties te verbeteren.

Hoe te voorkomen dat Windows vertraagt
Hoe te voorkomen dat Windows vertraagt

Noodzakelijk

CCleaner

instructies:

Stap 1

Verwijder eerst alle ongebruikte bestanden. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan tijdelijke bestanden die worden aangemaakt bij het werken met internettoepassingen. Open de lijst met lokale schijven en ga naar de eigenschappen van degene waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd. Klik in het menu Algemeen op de knop Schijfopruiming.

Stap 2

Na het voorbereiden van de lijst met bestanden die kunnen worden verwijderd, selecteert u de onnodige gegevens met vinkjes en klikt u op de knop Ok. Het wordt aanbevolen om de computer eerder opnieuw op te starten om de bestanden die voor deze sessie zijn gemaakt, vrij te maken.

Stap 3

Ruim het systeemregister op. Als u geen gevorderde gebruiker bent, is het beter om een speciaal hulpprogramma te gebruiken. Download CCleaner van https://www.piriform.com/ccleaner/download. Installeer het programma en voer het uit.

Stap 4

Ga naar het menu "Register" en klik op de knop "Zoeken naar problemen". Nadat u de analyse van het systeemregister heeft voltooid, klikt u op de knop "Repareren" en selecteert u het item "Repareren gemarkeerd" in het venster dat verschijnt. Ga naar het menu "Service" en open het item "Programma's verwijderen". Verwijder alle ongebruikte hulpprogramma's. Dit zal de prestaties van uw computer enigszins verbeteren.

Stap 5

Ga verder naar Schijf wissen. Markeer het gedeelte waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd. Stel in de kolom "Wissen" de parameter "Alleen vrije ruimte" in en in het item "Beveiliging" - "7 passen". Klik op de knop "Wissen" en wacht tot dit proces is voltooid.

Stap 6

Vergroot de grootte van het wisselbestand. Open het menu "Geavanceerde systeeminstellingen", zoek de knop "Instellingen" in het subitem "Prestaties" en klik erop. Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en klik op de knop "Wijzigen". Stel de metrische gegevens over de grootte van het wisselbestand in, sla uw wijzigingen op en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: