Hoe De Vergrendelingscode Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Vergrendelingscode Te Verwijderen?
Hoe De Vergrendelingscode Te Verwijderen?

Video: Hoe De Vergrendelingscode Te Verwijderen?

Video: Hoe De Vergrendelingscode Te Verwijderen?
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, Mei
Anonim

Veel telefoons zijn ontworpen om een specifiek gebied in het telefoongeheugen te vergrendelen. Dit wordt gedaan om dat deel van de informatie in de telefoon te beschermen tegen derden, in wiens handen een mobiele telefoon per ongeluk of met kwade bedoelingen kan vallen. Soms vergeten telefoonbezitters zelf deze code en verliezen ze de toegang tot hun eigen gegevens. Gebruik een van de onderstaande methoden om de blokkeringscode te verwijderen.

Hoe de vergrendelingscode te verwijderen?
Hoe de vergrendelingscode te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Probeer eerst contact op te nemen met de fabrikant van uw telefoon. Vraag hem om de resetcode van de telefoon en de standaardvergrendelingscode. Het feit is dat elk telefoonmodel een code heeft, door die in te typen, kunt u alle instellingen resetten die door u zijn gewijzigd, inclusief de vergrendelingscode, die wordt teruggezet naar de standaardcode. Voer de standaard blokkeringscode in nadat u de codes hebt gekozen en schakel deze uit.

Stap 2

Als u niet alleen de vergrendelingscode wilt resetten, maar ook de gegevens wilt verwijderen die u naar uw telefoon hebt gedownload, gebruikt u de firmware-resetcode. In dit geval keert de telefoon terug naar de fabrieksstatus, gaan alle instellingen verloren en worden alle gegevens die u hebt opgeslagen gewist.

Stap 3

Als de vorige methoden niet werken, moet u de telefoon opnieuw flashen. In dit geval gaan alle gegevens op de telefoon verloren. Om een telefoon te reflashen, heb je een USB-kabel, stuurprogramma's voor de telefoon en speciale software nodig - een programma om te flitsen en de eigenlijke firmware zelf. Schakel de telefoon pas uit als het knipperen is voltooid en koppel de kabel niet los.

Aanbevolen: