Een Document Verzenden Vanaf Een Faxmodem

Inhoudsopgave:

Een Document Verzenden Vanaf Een Faxmodem
Een Document Verzenden Vanaf Een Faxmodem

Video: Een Document Verzenden Vanaf Een Faxmodem

Video: Een Document Verzenden Vanaf Een Faxmodem
Video: Gmail een bijlage versturen 2024, Mei
Anonim

Een faxmodem is een apparaat waarmee u elektronische documenten van een computer naar een faxapparaat kunt verzenden. Hiervoor is een speciaal VentaFax-programma of een andere soortgelijke toepassing vereist.

Een document verzenden vanaf een faxmodem
Een document verzenden vanaf een faxmodem

Het is nodig

  • - een computer;
  • - faxmodem;
  • - Venta Fax-programma.

instructies:

Stap 1

Sluit een faxmodem aan op uw computer om documenten vanaf uw computer te faxen. Faxmodems zijn intern (intern), werken via een inbelverbinding, de maximale snelheid is 56K en extern (extern), ze ondersteunen ook inbelverbindingen, evenals ADSL. Nadat u de fax hebt aangesloten, neemt u de connector van uw bekabelde huistelefoon en steekt u deze in de faxmodemaansluiting. Het moet op zijn plaats klikken - dit gaat op dezelfde manier als het aansluiten van de netwerkkabel op de kaart.

Stap 2

Controleer of het u gelukt is de modem op de computer aan te sluiten. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer", roept u het item "Eigenschappen" op, gaat u naar het tabblad "Hardware", selecteert u "Apparaatbeheer". Het model van uw modem zou moeten verschijnen op het tabblad "Modems". Als er een vraagteken naast staat, ga dan naar de website van de modemfabrikant en download en installeer de nieuwste stuurprogramma's voor uw modem op uw computer.

Stap 3

Downloaden van de site www.ventafax.ru Venta Fax-programma. In de proefmodus kunt u het dertig dagen gebruiken, daarna moet u het programma registreren voor de mogelijkheid om verder te werken aan het verzenden van faxen via een faxmodem. Het programma ondersteunt de Russische interfacetaal. Kies een van de beschikbare versies. De eerste versie van Venta Fax is gewoon - het werkt als een gewoon faxapparaat. U moet de virtuele handset oppakken en vervolgens op de knop "Start" drukken om de fax te ontvangen. De automatische versie kan een fax ontvangen zonder tussenkomst van de gebruiker, het heeft de mogelijkheid om op de achtergrond te werken en wordt geminimaliseerd naar de lade

Stap 4

Verbreek de internetverbinding om het document te faxen. Start de Venta Fax-software. Bij de eerste start moet u het land selecteren waarin u zich bevindt, het netnummer van de telefoon specificeren en het type kiestoon aangeven - toon of puls. Selecteer vervolgens de fax die op uw computer is geïnstalleerd in de programma-instellingen. Om een bestand via een faxmodem te verzenden, maakt u het document dat u moet verzenden in Microsoft Word. Selecteer het item "Afdrukken" in het menu "Bestand", selecteer de Venta Fax-printer uit de lijst, klik op de knop "OK". Een venster van de documentvoorbereidingswizard in Venta Fax wordt geopend, klik op de knop "Volgende".

Stap 5

Selecteer of u de fax automatisch of handmatig wilt verzenden. Als u de automatische optie kiest, voert u het nummer in en klikt u op de knop "Voltooien". Om handmatig een fax te verzenden, kiest u het nummer, drukt u op de knop "Voltooien" en vervolgens op de knop "Start". De gesprekspartner zal ook op "Start" moeten drukken om een fax te ontvangen. Hang de hoorn op en het zenden begint. Als u klaar bent, gaat de Stop-knop branden, wat betekent dat de faxverzending is gelukt.

Aanbevolen: