Een Gratis Bericht Verzenden Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Gratis Bericht Verzenden Vanaf Een Computer
Een Gratis Bericht Verzenden Vanaf Een Computer

Video: Een Gratis Bericht Verzenden Vanaf Een Computer

Video: Een Gratis Bericht Verzenden Vanaf Een Computer
Video: SchoonePC Nieuwsbrief #76 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig kun je op elk moment van de dag of nacht een gratis bericht sturen vanaf je computer. Deze dienst is erg handig, omdat op het meest ongelegen moment op de mobiele telefoon het geld op kan raken of de verbinding kan worden verbroken.

Een gratis bericht verzenden vanaf een computer
Een gratis bericht verzenden vanaf een computer

Noodzakelijk

  • - een computer met toegang tot internet;
  • - een speciaal programma voor het verzenden van SMS.

instructies:

Stap 1

Maak verbinding met internet en download speciale programma's waarmee je gratis kunt sms'en naar mobiele telefoons. Dergelijke programma's als SMSDV, ICQ, Agent mail.ru zijn erg populair. en iSendSMS. Ze zijn erg handig omdat u niet constant naar de sites van operators hoeft te gaan en eindeloos een telefoonnummer hoeft in te voeren.

Stap 2

Nadat u een van deze programma's op uw computer hebt geïnstalleerd, maakt u een adresboek waarin u alle telefoonnummers van uw mobiele telefoon invoert. Met deze programma's kun je niet alleen gratis sms'en, maar ook gratis mms. Bovendien werkt deze service niet alleen in Rusland, maar in het hele GOS, wat erg handig is.

Stap 3

Om SMS te versturen met bijvoorbeeld het iSendSMS programma, moet u het SMS-veld selecteren. Voer vervolgens in het veld "Aan" het telefoonnummer in van de abonnee naar wie u een bericht wilt sturen. Zorg ervoor dat u het nummer in het internationale formaat invoert, rekening houdend met de landcode. Met behulp van deze code moet het programma automatisch bepalen of het nummer bij een bepaalde operator hoort.

Stap 4

Typ uw bericht in een groot vak, zoals een rechthoekig blad, en let op het aantal ingevoerde en resterende tekens onder dit vak. Als u tekst in het Latijnse alfabet invoert, kunt u hiermee twee keer zoveel berichten verzenden als bij het Cyrillische alfabet. Klik na het schrijven van uw bericht op de knop "Verzenden". U ziet een venster waarin u de tekst uit de afbeelding moet invoeren. Nadat u uw tekst heeft ingevoerd, klikt u nogmaals op de knop Verzenden. Daarna wordt uw bericht bezorgd.

Aanbevolen: