Een Foto Verzenden Vanaf Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Foto Verzenden Vanaf Een Computer
Een Foto Verzenden Vanaf Een Computer

Video: Een Foto Verzenden Vanaf Een Computer

Video: Een Foto Verzenden Vanaf Een Computer
Video: foto's met het kabeltje overzetten naar de pc 2024, April
Anonim

Mailservices worden meestal gebruikt om foto's van de ene gebruiker naar een andere computergebruiker te sturen. Ze zijn bezig met het verzenden van berichten met bijgevoegde bestanden, zowel via lokale netwerken als via het wereldwijde internetnetwerk. Er zijn veel van dergelijke diensten, behalve gespecialiseerde e-mailproviders, bijna elke internetprovider heeft ze.

Een foto verzenden vanaf een computer
Een foto verzenden vanaf een computer

instructies:

Stap 1

Maak foto's klaar voor verzending. Als u ze alleen op papier hebt, scant u de resulterende afbeeldingsbestanden en slaat u ze op uw computer op.

Stap 2

Het is niet erg handig om bestanden afzonderlijk naar de ontvanger te sturen, omdat dit meer tijd en internetverkeer kost, dus als er meerdere foto's zijn, verpak ze dan in een archief. Houd rekening met het gewicht van het resulterende bestand - mailservices hebben beperkingen op deze parameter. Elke dienst stelt zijn eigen limiet, controleer de specifieke waarde op de informatiepagina van de website van de e-mailprovider.

Stap 3

Als je nog geen account hebt bij een e-mailservice, maak er dan een aan. Het is heel gemakkelijk om zo'n openbare dienst te vinden, zoekmachines geven je niet alleen een lange lijst, maar bieden ook hun eigen versie aan. Een mailbox kan worden aangemaakt op de sites van Yandex, Rambler, Google, Yahoo, etc.

Stap 4

Houd er rekening mee dat de meeste ISP's, samen met de netwerkverbinding, de mogelijkheid bieden om hun eigen mailserver te gebruiken. U kunt deze optie activeren en in de regel een mailbox maken in uw "persoonlijke account" - het configuratiescherm voor uw account op de website van de internetprovider.

Stap 5

U kunt de e-mailservice zowel via de webinterface als met behulp van het op de computer geïnstalleerde programma gebruiken - de e-mailclient. Om een dergelijke toepassing te configureren om met de aangemaakte mailbox te werken, gebruikt u de instructies in het informatiegedeelte van de mailserver.

Stap 6

De procedure voor het verzenden van foto's in alle e-mailclients is vergelijkbaar. Klik op de knop voor het maken van een brief in de applicatie-interface, voer in het veld "Ontvanger" het e-mailadres van de ontvanger in, in het veld "Onderwerp" - de titel van de brief. Sleep vervolgens de te verzenden bestanden naar het bericht dat u opstelt en klik op de knop Verzenden.

Stap 7

Als u de webinterface van de mailservice gebruikt, komen alle knoppen of links met een gelijkaardig doel zoals beschreven in de vorige stap beschikbaar na autorisatie. Het enige significante verschil is het ontbreken van de mogelijkheid om bestanden bij te voegen door middel van slepen en neerzetten. Gebruik in plaats daarvan de link "Bijvoegen", het opent een standaarddialoogvenster waarmee u het bestand moet zoeken, het moet selecteren en op de knop "Openen" moet klikken.

Aanbevolen: