Welke Bestandsindelingen Leest PS3?

Inhoudsopgave:

Welke Bestandsindelingen Leest PS3?
Welke Bestandsindelingen Leest PS3?

Video: Welke Bestandsindelingen Leest PS3?

Video: Welke Bestandsindelingen Leest PS3?
Video: ПРО РАЗЛИЧИЯ PlayStation 3 2024, April
Anonim

Zoals je weet is de PlayStation 3 een modern multimedia-apparaat. Elk van de eigenaren kan gemakkelijk verschillende video's bekijken, naar muziek luisteren, foto's bekijken en games spelen.

Welke bestandsindelingen leest PS3?
Welke bestandsindelingen leest PS3?

Playstation 3

De PlayStation 3-gameconsole kan een personal computer bijna volledig vervangen. Met deze console kan de eigenaar letterlijk alles doen wat op een computer kan. Hiermee kun je naar muziek luisteren, foto's en films bekijken en speciale games spelen. Wat betreft muziek, foto's en video's, je moet ze eerst overzetten naar de settopbox zelf. Dit kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld overzetten met een USB-stick of een speciale applicatie gebruiken.

Het is geen geheim dat de PlayStation 3 twee USB-poorten heeft. De ene kan worden gebruikt als oplader voor joysticks en in de andere kun je een USB-flashstation installeren, waarop muziek, foto's of video's staan. Dan blijft het alleen om het voorvoegsel zelf in te schakelen en het juiste item in het XMB-menu te selecteren.

Wat betreft de multimediatoepassing, ten eerste heb je een PlayStation 3-verbinding met het netwerk nodig en ten tweede heb je een computer nodig die op hetzelfde netwerk is aangesloten. De applicatie zelf heet PlayStation 3 Media Server en wordt op je computer geïnstalleerd. Na de installatie moet je internet op beide apparaten inschakelen, de applicatie starten en wachten tot het programma de PlayStation 3 vindt en ermee synchroniseert (of handmatig doet). Daarna heeft de gebruiker de mogelijkheid om verschillende bestanden van de computer naar de settopbox te downloaden.

Ondersteunde formaten en extensies

De PlayStation 3 zelf ondersteunt trouwens alle moderne video-, audio- en fotoformaten, dus hier zouden geen problemen mee moeten zijn. De ondersteunde videoformaten zijn bijvoorbeeld: MPEG-1, MPEG-2 (PS, TS), H.264 / MEPG-4 AVC, MPEG-4 SP (de bestanden zelf hebben de volgende extensies:.mpg,.mpeg,.mp1,.mp2,.mp3,.m1v,.m1a,.m2a,.mpa,.mpv). Wat audio-opnamen betreft, zijn de ondersteunde formaten: ATRAC (.oma.msa.aa3), AAC (.3gp.mp4), MP3 (.mp3), WAV (.wav). De beeldformaten zijn op hun beurt als volgt: JPEG (.jpg,.jpg), GIF (.gif),.

Het blijkt dus dat als u een bestand probeert uit te voeren met een van de hierboven gepresenteerde extensies, u er voor 95% zeker van kunt zijn dat het voor u wordt uitgevoerd. Er blijft een paar procent over van het feit dat het bestand mogelijk kapot is, of dat er onverwachte fouten in het systeem zelf zijn, of dat er een ander soort probleem is.

Aanbevolen: