Welke Speler Leest Het Avi-formaat

Inhoudsopgave:

Welke Speler Leest Het Avi-formaat
Welke Speler Leest Het Avi-formaat

Video: Welke Speler Leest Het Avi-formaat

Video: Welke Speler Leest Het Avi-formaat
Video: TOTW: Een 10, Maar Geen Basisplaats Voor De Beste Speler! 2024, Mei
Anonim

Sommige pc-gebruikers hebben mogelijk een probleem met de mediaspeler die het.avi-formaat niet leest. Een soortgelijk probleem kan worden geassocieerd met zowel de speler zelf als het ontbreken van codecs op de computer.

Welke speler leest het avi-formaat
Welke speler leest het avi-formaat

Tegenwoordig kunnen veel gebruikers van pc's, vooral beginners, een probleem tegenkomen: de mediaspeler speelt het.avi-bestand niet af. Het bestandsformaat zelf is vrij gebruikelijk, maar om de software die op de computer is geïnstalleerd het af te spelen, zijn speciale codecs nodig. Het is dankzij de codecs die op de computer zijn geïnstalleerd dat het mogelijk wordt om bepaalde audio- en videoformaten af te spelen. Om een dringend probleem op te lossen, kunt u dergelijke codecs installeren of een speler gebruiken die ze automatisch installeert.

K-Lite Codec Pack

Als je al een moderne speler op je computer hebt geïnstalleerd, hoef je alleen maar de codecs bij te werken. Om dit te doen, kunt u het K-lite Codec Pack downloaden. K-lite Codec Pack is een speler en een universele set codecs van verschillende audio- en videoformaten in één. Elke gebruiker kan automatisch codecs installeren door een van de aangeboden opties te kiezen: Basic, Standart, Full en Mega. De eerste optie bevat het minimum aantal codecs. De tweede is iets groter. Volledige versie bevat de meest populaire codecs (meest). Mega - omvat absoluut alles. Gevorderde gebruikers kunnen eenvoudig precies installeren wat ze nodig hebben. Dit kan direct voor het installatieproces worden gedaan door de benodigde audio- en videoformaten te markeren, die vervolgens door deze speler worden afgespeeld (inclusief het avi-formaat).

KMP-speler

Naast de K-lite Codec Pack-speler is er nog een even populaire en veelgevraagde speler - KMPlayer. Deze software bevat veel handige functies. Met deze speler kan de gebruiker gemakkelijk video- en audio-opnames afspelen van de meeste van de meest populaire formaten: avi, dvd, mkv, 3gp, mpeg, wmv, enz. De belangrijkste voordelen van deze speler zijn de flexibiliteit van instellingen, evenals een vrij groot aantal ingebouwde codecs. In tegenstelling tot het K-lite Codec Pack, installeert KMPlayer automatisch codecs, ongeacht de gebruiker. Het blijkt dus dat deze speler het meest geschikt is voor beginnende gebruikers.

Op basis van KMPlayer is er nog een gemaakt - Daum PotPlater. Deze optie heeft dezelfde voordelen als KMPlayer. Het heeft een vergelijkbare interface, bijna dezelfde instellingen, maar het verschil is dat het meer codecs installeert.

Aanbevolen: