Hoe De Vleermuis Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Vleermuis Te Verwijderen
Hoe De Vleermuis Te Verwijderen

Video: Hoe De Vleermuis Te Verwijderen

Video: Hoe De Vleermuis Te Verwijderen
Video: Vleermuizen in en rond een woning 2024, Mei
Anonim

De vleermuis is een veelgebruikte e-mailclient voor Windows-besturingssystemen. Hiermee kunt u bijna elke bewerking met een e-mailbox uitvoeren. In het geval dat u een hulpprogramma vindt dat handiger voor u is of u het programma gewoon opnieuw wilt installeren om problemen met het functioneren op te lossen, moet u eerst The bat volledig verwijderen.

Hoe de vleermuis te verwijderen
Hoe de vleermuis te verwijderen

instructies:

Stap 1

Voordat u The bat verwijdert, gaat u naar het programmavenster en slaat u al uw e-mails op om gegevensverlies te voorkomen. Gebruik hiervoor het menu "Extra" van het hulpprogramma. Selecteer vervolgens het gedeelte "Back-up". Geef in het venster dat verschijnt de naam op van het bestand waarin u uw brieven wilt opslaan. Vink het vakje aan naast de mailboxen waarvan u de gegevens wilt bewaren. Indien nodig kunt u het bestand met een wachtwoord beveiligen met behulp van de overeenkomstige items in het venster.

Stap 2

Voer het hulpprogramma voor het bewerken van het register regedit uit. Open hiervoor "Start" en typ regedit in de zoekbalk. Ga na het starten van het programma naar de tak HKEY_CURRENT_USER - Software - RIT. Klik met de rechtermuisknop op dit item en klik op "Exporteren". Geef de map op voor het opslaan van de back-up in de regel "Waarde".

Stap 3

Open het menu "Start" - "Configuratiescherm". Klik in het venster dat verschijnt op Programma's toevoegen of verwijderen. In de lijst ziet u uw geïnstalleerde hulpprogramma's. Selecteer De vleermuis en klik op Installatie ongedaan maken. Bevestig de geselecteerde bewerking door op de knop "Volgende" te klikken. Wacht tot het einde van de procedure.

Stap 4

Keer terug naar de regedit-editor en selecteer de tak The bat die je in de vorige paragrafen hebt opgeslagen. Klik er met de rechtermuisknop op en klik op "Verwijderen". Bevestig de bewerking. De verwijderingsprocedure is voltooid.

Stap 5

U kunt alle overbodige bestanden opschonen nadat u het programma hebt verwijderd met behulp van extra hulpprogramma's. Onder hen is CCleaner het vermelden waard. Installeer en voer de toepassing uit en ga vervolgens naar het gedeelte "Register". Klik op "Zoeken naar problemen" in het venster dat verschijnt en los ze vervolgens op door op de knop "Alles oplossen" te klikken.

Stap 6

Ga naar het gedeelte "Opstarten" en verwijder de bat-vermeldingen in het programmavenster, als ze na verwijdering blijven staan. De procedure voor het reinigen van het systeem vanuit het hulpprogramma is voltooid.

Aanbevolen: