Hoe Een Wachtwoord Op Het Programma In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Wachtwoord Op Het Programma In Te Stellen
Hoe Een Wachtwoord Op Het Programma In Te Stellen

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Het Programma In Te Stellen

Video: Hoe Een Wachtwoord Op Het Programma In Te Stellen
Video: Inloggen zonder wachtwoord 2024, Mei
Anonim

De bescherming van persoonlijke of eigendomsinformatie is altijd een zeer belangrijk onderdeel geweest van het werk, zowel bij thuisgebruik van een pc als op kantoor. Een van de manieren om informatie te beschermen, is door een wachtwoord in te stellen. Laten we eens kijken naar het voorbeeld van Kaspersky Small Office Security 2, hoe u wachtwoorden kunt instellen voor verschillende belangrijke acties van bestandsservergebruikers.

Sluit server met wachtwoord
Sluit server met wachtwoord

Noodzakelijk

U hebt Kaspersky Small Office Security 2 nodig

instructies:

Stap 1

Programma specificatie. Met dit programma kunt u een wachtwoord instellen voor de volgende acties.

1. Instellingen van de programmaparameters.

2. Beheer van gegevensback-ups.

3. Beveiligingsbeheer op afstand op kantoornetwerkcomputers.

4. Afronding van het programma.

Stap 2

We stellen een wachtwoord in. Het wachtwoord voor bovenstaande acties kan op twee manieren worden gedaan: tijdens de installatie van de applicatie en na de installatie Wijs een wachtwoord toe na de installatie van de applicatie.

Nadat de installatie van het programma is voltooid, wordt automatisch de wizard voor de eerste installatie gestart. In de fase "De toepassing beschermen met een wachtwoord" kunt u een wachtwoord toewijzen om ongeautoriseerde pogingen om de serverbeveiliging uit te schakelen en de instellingen ervan door malware of andere gebruikers die toegang hebben tot de bestandsserver te wijzigen, uit te sluiten. Vink hiervoor het vakje aan naast de optie "Beveiliging met beheerderswachtwoord inschakelen", voer het wachtwoord in. Voer het vervolgens opnieuw in - dit is nodig om het te bevestigen. Kies op welke van de vier bovenstaande acties u het wachtwoord wilt toepassen en klik op de knop "Volgende". Wachtwoordbeveiliging wordt automatisch ingeschakeld onmiddellijk nadat de installatiewizard zijn werk heeft voltooid.

Installatiefase van het programma
Installatiefase van het programma

Stap 3

Wijs een wachtwoord toe tijdens het gebruik van het programma U kunt een wachtwoord toewijzen vanuit het hoofdvenster van het programma nadat het installatieproces is voltooid. Dit kan als volgt.

1. Open het hoofdvenster van het programma.

2. Klik in de rechterbovenhoek van het venster op de knop "Instellingen".

3. Klik in het venster "Instellingen" op het gedeelte "Wachtwoord".

4. Vink het vakje aan naast de optie "Wachtwoordbeveiliging inschakelen".

5. Wijs in het veld "Nieuw wachtwoord" een wachtwoord toe.

6. Voer in het veld "Bevestig wachtwoord" het wachtwoord opnieuw in.

7. Schakel de selectievakjes in het submenu Wachtwoordbereik in voor de acties waarvoor u een toegangswachtwoord wilt toewijzen. Sla de instellingen op. Om dit te doen, klikt u op de knop "OK" en sluit u het hoofdvenster van het programma.

Aanbevolen: