Hoe Maak Je Een Certificaat In Photoshop

Hoe Maak Je Een Certificaat In Photoshop
Hoe Maak Je Een Certificaat In Photoshop

Video: Hoe Maak Je Een Certificaat In Photoshop

Video: How to create stamp in photoshop 2022, September
Anonim

Adobe Photoshop is een krachtige grafische editor. Hiermee kunt u kant-en-klare rasterafbeeldingen maken en bewerken. Op basis van je eigen foto's kun je collages, kalenders, ansichtkaarten en andere documenten maken.

Hoe maak je een certificaat in Photoshop
Hoe maak je een certificaat in Photoshop

instructies:

Stap 1

Start Adobe Photoshop om het certificaat te maken. Maak een nieuw document, stel de grootte in op 480 bij 580 en de resolutie op 300 pixels. Ruis toepassen op de achtergrondlaag (menu "Filter" - "Ruis toevoegen"). Pas vervolgens het commando "Filter" - "Gaussian Blur" toe, straal - 4 pixels.

Stap 2

Ga dan naar Afbeelding - Correctie - Tint / Verzadiging, vink het vakje Toning aan, zet de kleurwaarde op 55, verzadiging - 25. Zet de voorgrondkleur op lichtbeige, voor de achtergrond - wit.

Stap 3

Maak een nieuwe laag, selecteer een kwart van de afbeelding met het gereedschap Rechthoekige selectie, pas het commando "Filter" - "Render" - "Wolken" erop toe. Rek het fragment uit over de hele afbeelding met behulp van een willekeurige transformatie, zet de laagovervloeimodus op "Overlay". Maak nog een laag, vul deze met wit en pas het Letter Paper-filter toe, verzadig het. Lijm de resulterende lagen.

Stap 4

Maak een nieuwe laag. Om een ​​certificaat aan te maken heeft u een stempel nodig. Maak een cirkelvormige selectie en vul deze met baksteenkleur. Maak nog een laag, keer de selectie om. Neem een ​​harde kwast en schilder de rand van de print ermee.

Stap 5

Selecteer in een laagstijl Reliëf en omtrek. Keer de selectie opnieuw om, ga naar de cirkellaag, pak een penseel, schilder over de randen, pas vergelijkbare stijlen toe en vervaag het.

Stap 6

Maak een inscriptie op de afdruk met het gereedschap Tekst, breng er een reliëf op aan. Maak vervolgens een inscriptie bovenaan het blad "Certificaat van Verdienste", pas er elke gewenste stijl op toe.

Stap 7

Voeg eventueel een afbeelding van het staatswapen toe - open het hiervoor in Photoshop, kopieer de wapenlaag naar het bestand met het certificaat, plaats deze bovenaan het blad, selecteer het gewenste formaat met een willekeurige transformatie. Maak de lagen plat. Sla het resulterende bestand op in Jpeg-formaat, noem het "Certificaat". De creatie van het erecertificaat is afgerond.

Populair per onderwerp