Emoji's Maken Op Het Toetsenbord

Inhoudsopgave:

Emoji's Maken Op Het Toetsenbord
Emoji's Maken Op Het Toetsenbord

Video: Emoji's Maken Op Het Toetsenbord

Video: Emoji's Maken Op Het Toetsenbord
Video: How to get little emojis on pc keyboard 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is communicatie via internet wijdverbreid. Veel mensen corresponderen in chats, forums, sociale netwerken. Droge tekst is niet altijd interessant en de meesten proberen het te diversifiëren met hun emoties. Tegelijkertijd is het erg handig om emoticons te gebruiken, die vaak de stemming en houding ten opzichte van het onderwerp nauwkeurig weergeven. Om actieve dialogen te voeren, is het handig om snel een smiley te kunnen maken met het toetsenbord, om niet afgeleid te worden door degene die je nodig hebt uit de lijst met suggesties te vinden.

Emoticon
Emoticon

instructies:

Stap 1

Emoticons op het toetsenbord zijn gemaakt met tekens, cijfers en enkele letters. Een dubbele punt of gelijkteken staat bijvoorbeeld voor ogen, een minteken of streepje voor een neus en een mond imiteert een haakje. Afhankelijk van welke beugel je moet plaatsen, kun je een droevige of grappige smiley krijgen.

Hier zijn voorbeelden van grappige gezichten: ":-)" of "=)" of ":)" (zet geen aanhalingstekens).

En dit is triest: ":-(" of ":(" of "= (" (zet geen aanhalingstekens).

Stap 2

Om aanstekelijk gelach, gelach over te brengen, zet u een dubbele punt en een Engelse hoofdletter D. Het zou er als volgt uit moeten zien: ": D" (zet geen aanhalingstekens).

Stap 3

Gebruik een puntkomma en een haakje om te knipogen. U kunt een druppeluitloop toevoegen. Bijvoorbeeld: ";-)" of ";)" (geen aanhalingstekens).

Stap 4

Huilen en tranen worden overgebracht met dubbele punten, apostrofs en haakjes. Gebruik de apostrof op het toetsenbord in de Engelse lay-out. Druk hiervoor op de knop "e" of "e". Je krijgt een gezicht zoals dit: ":` ("of": '("(zet geen aanhalingstekens).

Stap 5

Doe het volgende als je je niet goed voelt of niet tevreden bent: plaats een dubbele punt, na een minteken of een streepje, en aan het einde een schuine streep naar links, die zich op het toetsenbord rechts van de letter "e" bevindt. Het resultaat zou de volgende smiley moeten zijn: ": - " (zet geen aanhalingstekens).

Stap 6

Gebruik een dubbele punt, een streepje en een asterisk voor een kussende emoticon. Dit laatste kan worden geplaatst door op de bijbehorende knop op het extra toetsenbord met cijfers en tekens te drukken, of door tegelijkertijd op shift en het cijfer "8" op het hoofdtoetsenbord te drukken. De kus ziet er als volgt uit: ": - *" (zet geen aanhalingstekens).

Stap 7

Maak een plagende emoticon die je tong laat zien met een dubbele punt en een Engelse hoofdletter P, die kan worden vervangen door een Russische hoofdletter "P". Als resultaat krijgt u: ": P" (plaats geen aanhalingstekens).

Stap 8

Een boze, boze emoticon op het toetsenbord wordt gedaan met behulp van een dubbele punt, een streepje en twee verticale stokjes, die worden geplaatst met behulp van de knop rechts van de letter "e". Ze worden gedaan op de Engelse lay-out en met de shift-toets tegelijkertijd ingedrukt. U zou de volgende combinatie moeten krijgen: ": - ||" (zet geen aanhalingstekens).

Stap 9

Verrassing wordt verzonden via de mond van een emoticon, die moet worden gemaakt in de Russische hoofdletter "O" of het cijfer "0". Het ziet er zo uit: ": -0" een gezicht met een cijfer of ": -O" met een letter (zet geen aanhalingstekens).

Aanbevolen: