Hoe Kom Je Van Het Virus Af?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Van Het Virus Af?
Hoe Kom Je Van Het Virus Af?

Video: Hoe Kom Je Van Het Virus Af?

Video: Hoe Kom Je Van Het Virus Af?
Video: Hoe jouw afweersysteem corona gaat verslaan 2024, Mei
Anonim

De mens is een sociaal wezen en daarom heeft hij bijna elke dag op de een of andere manier contact met mensen. De meesten gebruiken het internet elke dag, sommigen gebruiken schijven, flashdrives en andere media om elkaar te bezoeken. En een virus oppikken van deze dragers is in principe niet moeilijk. Ondanks dat veel mensen antivirussoftware gebruiken, geeft dit niet altijd 100 procent garantie. Sluwe virussen kunnen op verschillende manieren en onder verschillende voorwendselen toch het systeem binnendringen.

Hoe kom je van het virus af?
Hoe kom je van het virus af?

Het is nodig

computer, internet, virus, antivirus

instructies:

Stap 1

Stuur geen sms naar een kort nummer. Nu, in ons informatietijdperk, waarin de vooruitgang ver vooruit is gegaan, is het erg populair geworden om sms te gebruiken om een of andere service te ontvangen. Er is een virus gemaakt dat uw internettoegang en browser, en soms uw systeem, gedeeltelijk of volledig blokkeert, of uw bestanden versleutelt. En om je van dit ongeluk te behoeden, vragen ze om een sms naar een kort nummer te sturen. In de regel wordt er meer geld van de rekening afgeschreven dan er staat, maar het antwoord komt niet.

Stap 2

Er hoeft niet veel te worden gedaan om van het virus af te komen. Als je een goede programmeur bent, kun je het virus misschien zelf handmatig vinden.

Stap 3

Maar als u een eenvoudige, alledaagse gebruiker bent en in principe niet brandt van de wens om handmatig in bestanden te snuffelen, dan is het raadzaam om een antivirusprogramma te installeren en uw computer op virussen te controleren. Soms staan virussen u niet toe om een antivirusprogramma te installeren of uit te voeren. In dit geval kunt u een flashstation van een vriend nemen waarop een antivirusprogramma is geïnstalleerd en de computer ervan controleren, of uw lankmoedige harde schijf naar iemand brengen en controleer het. Bovendien worden online antivirusprogramma's die uw computer via internet scannen steeds populairder. U kunt een specifiek bestand downloaden en de service zal het controleren, of u kunt een link geven naar een verdachte site of bestand op het netwerk, of u moet de hele computer scannen.

Aanbevolen: