Hoe De Cache Te Wissen In Opera

Inhoudsopgave:

Hoe De Cache Te Wissen In Opera
Hoe De Cache Te Wissen In Opera

Video: Hoe De Cache Te Wissen In Opera

Video: Hoe De Cache Te Wissen In Opera
Video: How to Clear Cookies and Cache in Opera on Windows 2024, April
Anonim

In het interne geheugen van elke browser, inclusief Opera, worden geladen elementen van de pagina's van de meest gevraagde webadressen opgeslagen. Dit geheugen, bekend onder de korte naam - cache - stelt u in staat om het downloaden van documenten aanzienlijk te versnellen en downloadtijd aanzienlijk te besparen. Een overvolle cache daarentegen vertraagt de browser. Het wissen van de cache in deze situatie is onvermijdelijk en moet regelmatig worden gedaan. Door de cache te wissen, wordt geheugen vrijgemaakt voor een groot aantal tijdelijke bestanden. U kunt de cache in Opera wissen met een aparte interactieve functie.

Hoe de cache te wissen in opera
Hoe de cache te wissen in opera

instructies:

Stap 1

Start Opera-browser. Open het item "Extra" in het hoofdmenu van de browser. Selecteer vervolgens het submenu "Algemene instellingen".

Stap 2

Er wordt een dialoogvenster met algemene instellingen geopend in de browser. Klik op het tabblad "Geavanceerd" erop.

Stap 3

Selecteer in het venster met geavanceerde instellingen in het linkerveld van de lijst het item "Geschiedenis". Rechts in dit dialoogvenster verschijnt informatie, inclusief over het opslaan van de cache.

Stap 4

Wis de cache. Om dit te doen, klikt u in het informatieblok over de schijfcache op de knop "Wissen". De cache wordt binnen enkele seconden gewist.

Aanbevolen: